Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

GLUMICA ISPALA IZ RIJALITIJA „FARMA“ I OTKRILA REPEROVU TAKTIKU

Goca: Ljuba je zaljubljena u Ša!

Autor: D. Petrović | 30.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Izbačena farmerka Gordana Bjelica otkrila je za “Alo!” da između Nenada Aleksića Ša i Ljube Pantović postoji nešto više od prijateljstva u “Farmi”! Iako se spekulisalo da je upravo glumica ta koja se petljala sa reperom, ona kaže da je bodibilderka nesrećno zaljubljena u njega i da će joj on „doći glave”!

Miroslav  Lazanski,  moja ćerka i  ja znamo šta  je prava istina  u vezi s njenim  ocem

Miroslav Lazanski, moja ćerka i ja znamo šta je prava istina u vezi s njenim ocem | Foto: Mitar Mitrović

- Ako kažu da sam se ljubila sa Nenadom, tačno je! Ma, ne bih ga poljubila ni za milion dolara. On je nedovršena osoba, koja se kači za žene. Ša od početka ima žrtve, njegova prva žrtva je bila Darija, koja je želela da mu bude prijatelj i zbog toga je ispala. Sada će mu žrtva biti Ljuba, jer je zaljubljena u njega.

On će je uništiti. Već mi je rekao kako joj je nabacio poene kod publike. Kada je Ćemo ušao sa informacijom iz spoljašnjeg sveta o tome da mediji pišu da smo se Ša i ja ljubili, on je odmah počeo da smiruje Ljubu. Nisam verovala da će ona tako da popusti. Bila mi je favorit, jaka žena, ali sada vidim da joj je on slaba tačka - priča Bjelica, koja tvrdi da Zorica Marković i Ćemo imaju najjaču taktiku.

- Bez konkurencije u taktiziranju su Zorica Marković i Ćemo. On je u “Farmu” i ušao sa planom i tek sada će se pokazati kao igrač. Zorica je u početku pokušala da me napadne i ja sam je pustila, te zbog toga više nismo imale probleme i do kraja smo bile u odličnim odnosima - priča glumica, koja je želela da ispadne kako bi ponovo videla svoju ćerku Teodoru.

Pantovićeva  gaji nežna osećanja  prema reperu,  smatra Bjelica

Pantovićeva gaji nežna osećanja prema reperu, smatra Bjelica


- Verujte mi da sam poslednje dve nedelje jednostavno zaćutala i sve sam radila da bih napravila prostora za svoje ispadanje. Imala sam jaku intuiciju i čak sam pred nominacije očistila kućice za izolaciju. I verujte da bih se borila da ostanem da sam znala da je moja ćerka kod kuće i da je dobro. Ona je inače oduševljena mojim učešćem i kad sam izašla prvi put me je odvela na kapućino i palačinke. Ranije nije htela da izlazi sa mnom - kroz smeh priča Goca, koju smo pitali da nam koačno otkrije da li je Miroslav Lazanski otac njenog deteta ili ipak izvesni stomatolog kog je spominjala u “Farmi”.

- Stomatolog je bio moj suprug, razveli smo se. A ćerku sam dobila vanbračno. To je priča koja je završena, a pre svega toga su hteli da Lazanskom nameste nešto preko mene. Šta je prava istina, znamo samo moja ćerka, on i ja. I ja o tome više ne bih pričala - rekla je Bjelica i završila razgovor za “Alo!”.

Bjelica: Kupala sam se posle ponoći!


Glumica koju su ukućani, a posebno Seksi Sandra po izlasku prozivali zbog nehigijene i navodili da je kosu oprala samo jednom od dolaska u Lisović, otkiva kada i kako se kupala.
- Naravno da to nije istina. Ali ta ljubomora mladih učesnika mi izuzetno prija. I Seksi Sandra mi i posle ove izjave ostaje draga. Ali oni ne znaju da sam je ostajala budna do dva, tri ujutru kako bih se polako i natenane kupala. Moram da priznam da mi je ono bure bilo odvratno. Inače, ovi mladi su svašta ostavljali u toaletu, opuške, čaše sa „koka-kolom“, koju su mešali sa svim i svačim. Ali ne smeta mi što je mlad svet ljubomoran na mene. Inače, na kameri se vidi koliko mi je kosa uvek bila čista, tako da to zaista nije tačno - rekla je glumica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP