Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PEVAČICA IZAŠLA SA IMANJA ZBOG POVIŠENOG PRITISKA

Goca pred infarktom!

Autor: A. Veljković | 05.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 9

Koliko svađe na imanju u Lisoviću mogu da budu stresne po učesnike, pokazalo se na primeru Gordane Božinovske koja je zbog uvreda koje joj je uputila Vesna Rivas, završila u ambulanti na hitnom lekarskom pregledu. Naime, kako “Alo!” saznaje, Goca se osećala loše i zadruga je odmah poslala da joj se urade analize.

Goca Božinovska

Nerviranje umalo da joj dođe glave: Goca Božinovska

- Goca je doktorki odmah rekla da misli da je u pitanju povišen pritisak i tako se i ispostavilo, imala je gornji 160 a donji 120. Pretpostavke su da je do toga došlo zbog stresa pa je Božinovska spomenula da skoro svakodnevno ima svađe sa Vesnom Rivas i da je baš tog dana pukla- priča za “Alo!” izvor blizak produkciji i dodaje da joj je odmah uključena terapija:


- Dobila je odmah lekove kako bi spustila pritisak ali joj je preporučeno da pokuša da se ne nervira. Pevačica je rekla da je takva reakcija jača od nje i da ne može da se kontroliše kada je neko konstanto povređuje. Međutim, koliko smo uspeli da vidimo u poslednja dva dana izbagava Vesnu i pokušava da pobegne od društva u kom se ona nađe- ispričao je naš izvor.

Vesna Rivas

Vesna Rivas


Inače, da je do ovoga došlo, potvrdila je sama Vesna Rivas koja je u razgovoru sa Radojkom rekla kako je Goca previše nervozna i kako joj je zbog njenog “ludila” skočio pritisak. Međutim, to nije previše pogodilo Rivasovu koja je nastavila da priča negativno o svojoj rivalki iz mladosti.

Memo

Memo

I Memi zbog svađe sa Vesnom pozlilo!


Koliko Vesna Rivas može neke od farmera da izvede iz takta, najbolje govori podatak da je nedavno i Memo završio kod lekara. On je zbog Vesninog pominjaja Sarajeva i vređanja njegovog porekla vidno iznerviran počeo da plače i tada dožoveo stres zbog kog je odmah završio kod lekara. To ga nije sprečilo da i nakon toga opet ulazi u rasprave sa pevačicom.

Poslednji komentari
  • ljiljana Vreme: 05.06.2013 08:51h

    hajde sad izopačeni Srbi da vidim komentare tipa Vesna carice i slično....što je neko negativniji, to je ovde veći car.

  • Dijana Vreme: 05.06.2013 09:20h

    Tako to biva kad produkcija namerno izbacuje normalne osobe a zbog navodno veće gledanosti ostavlja psihopate i bitange. Svima nama vidno lude i nenormalne osobe izbace tek kad počine neko zlo a tada je već kasno.

  • mikica Vreme: 05.06.2013 10:49h

    "Cudi me" , gle cuda, svi pred infarktorm. Pa, Goco, ostavi flasu i casu, tamo je cist vazduh, i nece ti biti nista. Ona nije svesna ni sa kime se svadja ni sta govori, ZENA NON - STOP PIJANA. O ostalima da ne govorim. Ovo je FARMA VIP PIJANDURA. Takvima ni andol ne treba dati. Zato i nemamo lekova. Cim im pozli, dajte im flasu i u krevet a lekove deci i stvarno bolesnim ljudima.

  • Mira Vreme: 05.06.2013 10:57h

    Koliko zla ova masivna tvorevina, Vesna Rivas nosi, pokazuje i ova podatak iz gore napisanog teksta, da se zlom hrani, da je olos najnizew fvrste i da uz to Produkcija ne reaguje, a sve zarad gledanosti . Jesmo li mi " bolestan " narod , da nam jedna bolesna i retardirana osoba, kakva je Rivasova podize gledanost. Goca je izuzetan covek i sve ono , sto Rivasova niti je bila, a nikada nece ni biti, jer je u tolikom mulju srama i zlobe, da jos jedino palaca svpjim jezikom, al i tome ce doci kraj.

  • Haakala Vreme: 05.06.2013 10:59h

    Vesna je zakon!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP