Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

KAĆA:

Gojim se jer me Jelena maltretira

Autor: B. R. | 28.12.2013 - 08:45:00h | Komentara: 6

Crnogorski maneken Marko Vukotić ponovo je izazvao svađu između Katarine Grujić i Jelene Golubović jer je pokrenuo bolnu temu oko povratka pevačicinog dečka Borisa Stamenkovića na farmu.

Katarina Grujić

Katarina Grujić

- Kaži mi, iskreno, da li ti je u jednom momentu bilo krivo što se Boris nije vratio - upitao je Marko rediteljku koja nije glasala da se manekan vrati u baražu. Na to pitanje, Kaće se razbesnela, pa je osula paljbu po Jeleni.

Jelena Golubović

Jelena Golubović


- Bog će te kazniti, to jest već te je kaznio pošto si toliko bolesna i rahitična- pričala je pevačica, na šta joj je Golubovićeva mirnim tonom poručila da je ona debela, što je još više razjarilo Grujićevu.

- Ja sam se ugojila zbog psihičkog maltretiranja koje trpim od tebe - odgovorila je Katarina.
Poslednji komentari
  • aca Vreme: 28.12.2013 09:17h

    Katarina je bruka za Estradu i Grand.

  • Orlov Krš Vreme: 28.12.2013 10:38h

    Šta neće sve izmisliti ova naduvana Katarina. U opšte totalno ne zanimljiva i ne mogu da shvatim ovog BORISA da se za copao u ovu "Ljepoticu" Nikva je i prije svega ne liči na žensko.Na sve načine ne samo ona nego i svi farmeri pokušavaju da srozaju Jelenu G.Ljubomora,pakost i šta sve izlazi iz nje. Tu je Marko koji izigrava nekoga a u stvari apsulutno ne interesantan.Napolje podmukli i prevaranti.Katarina a i njen dilber MARKO!!!

  • jocaaaa Vreme: 28.12.2013 19:35h

    slazem se....al ko treba onda da pobedi..mozda jelena g?pa dabogda da imate takvu u uzoj familiji...pa onda da vas vidim....

  • Žarko Vreme: 28.12.2013 21:34h

    Ako si ti JOCAAA,sinoć slušao Zoricu Marković šta je rekla za Jelenu Golubović.shvatit ćeš da je Jelena prvi kandidat za pobednika...a vjerovatno će i pobediti.Ajde reci životati ko je tu interesantan i ko je ta ličnost koja treba da pobedi;;Svi su oni mala deca za JECU odnosno Jelenu Golubović!!!

  • jocaaaa Vreme: 29.12.2013 12:16h

    sluso sam je nesto malo...al prvo tu laze to je i pre pricala..kao ona je shvatila da je jelena tu nesto iznad ostalih..ne nego je zorica bila napolju posle 15 dana tako nesto kao bilo joj lose i onda je tu u kontaktu sa osobljm iscackala nesto i od tada glumi ovoj prijatelja..e meni je tu najsmesnije sto ne moze dugo da odglumi jer ova je nervira jedanput.........po meni je to vrlo nefer..sto radi golibovicka...pa ajde sad si da su primenili taktiku jg od pocetka??pa ta farma nebi trajala ni mesec dana..poubijali bi se..pomrli od gladi ono sto je ostalo dobilo bi neke bolestine...jer bi udarali kontru svako svakom...nebi kuvali ,cistili,prali.....pa valjda si iso u skolu..valjda imas porodicu kuci..ajde sad svako svakom da udara kontru..nebi drzava postojala....i ona to moze samo na farmi da radi...ako to treba nekom da bude uzor..sta se onda bunite na likove kao kristijan..arkan..ceca..blondi...onda je stanika trebala da pobedi prosle godine....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP