Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

DRAMA U LISOVIĆU

Igoru stalo srce na Farmi!

Autor: S. Arsić - A. Radojević | 20.10.2013 - 10:12:00h | Komentara: 1

Pevač Igor Starović (47) juče je dobio napad epilepsije, koji je, prema rečima farmera, rezultirao time da mu je u jednom trenutku stalo srce.

Igor Starović

Igor Starović

Igor Starović | Foto: Nenad Milošević

Zabrana

 

Pozlilo je Igoru! On ne diše!
Nema puls! vikala je
uznemireno Divna

Pevač je najnormalnije obavljao poslove na imanju, a kada su završili s ručkom, požalio se da mu se vrti u glavi i da se ne oseća dobro. Kada je ustao od stola i krenuo ka spavaćoj sobi kako bi se odmorio, dobio je napad i pao. U tom momentu, farmeri su utrčali u kuću i počeli da vrište i dozivaju zadrugu u pomoć. „Pozlilo je Igoru! On ne diše! Nema puls!“, vikala je uznemireno Divna Karleuša kroz suze. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja je Igora prevezla u Urgentni centar, gde su izvršili detaljne analize.

Zadruga je obavestila gazdu o Igorovom stanju i rekla da to prenese ostalim ukućanima kako bi bili spokojniji, jer je nakon što su pevača odvezli u bolnicu većina farmera popila lek za smirenje.

Braća Igora Starovića / Foto: Rajko Ristić

Došli da vide brata čim im je javljeno: Andrej (levo) i Boris Starović / Foto: Rajko Ristić

 

„Imao je epileptični napad, ali
sada je sve u redu. Lekari
ispituju razlog zašto se
dogodio taj napad“, rekao je
za „Alo!” Igorov brat Andrej

- Igor je imao epileptični napad. Do sada ih nikada nije imao, dobro je, u svesnom je stanju. Pričao je sa lekarima, normalno je komunicirao sa njima, ali zbog njegove sigurnosti morali su da ga odvezu u bolnicu kako bi ga detaljno prekontrolisali. Bitno je da je sada dobro. Mi moramo da nastavimo sa poslovima, pa ćemo dobiti detaljne informacije kako je Igor - rekao je Lepi Mića na sastanku, dok je Divna dodala da mu se tokom napada grčilo lice.

Braća Igora Starovića / Foto: Rajko Ristić

Brat Andrej tvrdi da su Igorove prve reči nakon što se osvestio bile: „Bože, kakav blam, koliko sam blatnjav.“ / Foto: Rajko Ristić

Iako je dogovor bio da Igorovi cimeri nastave sa poslovima kao da se ništa nije desilo, oni su se pobunili rekavši da su pod stresom i da su se veoma uplašili, posebno Slobodan Đurković, kome je takođe pozlilo zbog stresa.


U trenutku kada je pevač prevezen u Urgentni, ekipa „Alo!“ se našla ispred bolnice, gde je zatekla pevačevog brata Andreja, koji nam je rekao da se Starović osvestio u vozilu Hitne pomoći.

- Igor je sada dobro, osvestio se u vozilu Hitne pomoći i prva rečenica mu je bila: „Bože, kakav blam, koliko sam blatnjav, a idem u bolnicu“. Imao je epileptični napad, ali sada je sve u redu. Kolabirao je samo. Došao sam odmah ovamo kada sam čuo šta se dogodilo. Sada lekari ispituju razlog zašto se dogodio taj napad. Ja nisam bio za to da uđe na farmu, ali je to bio njegov izbor - bio je ljubazan farmerov brat.

- Prema najnovijim informacijama, farmer Igor Starović se oseća dobro i tokom večeri će biti otpušten iz bolnice. Igoru su urađene sve analize kako bi se ustanovio razlog zdravstvenih tegoba. Analizama nije ustanovljen poseban uzrok zbog čega je došlo do tegoba, a jedini negativan nalaz su bila nagnječena rebra nakon ukazane prve pomoći Edina Škorića. Iako je izrazio želju da se vrati na „Farmu“, Zadruga je odlučila da Igor ode na kućno lečenje kako bi sanirao zadobijenu povredu, te se njegovo učešće u „Farmi“ ovim završava - saopšteno je u produkciji. Inače, Igor je, nako detaljnih pregleda, sinoć oko 20.30 časova napustio Urgentni centar.
Poslednji komentari
  • Feniks Vreme: 20.10.2013 10:32h

    Brz oporavak Igoru . Mislim da ima na imanju duhova, prvo Ekrem pao , pa drugi pobjegao, neki lude li lude, Igor pao itd , sve to ukazuje na paranormalno na farmi .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP