Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BORBA SA OPAKOM BOLEŠĆU

Ivan daje novac majci, oboleloj od raka!

Autor: B. Radulović | 27.12.2013 - 21:30:00h | Komentara: 5

U domu učesnika rijalitija „Farma“ Ivana Marinkovića uveliko se slavi što se on izborio za plasman u finale! Mama Dragana i sestra Teodora očekivale su da Ivan napusti imanje posle najviše tri nedelje i za njih je, a misle i za njega, ovo iznenađenje. Njegova sestra svakodnevno dobija pohvale na ulici zbog bratovog ponašanja i misli da bi i njegova bivša supruga, pevačica Goca Tržan trebalo da se diči što je sa takvim čovekom bila u braku.

Ivan Marinković

Ivan Marinković

  - Goca bi trebalo da bude ponosna kao i mi, ali ne znam da li će. Poznavajući je mislim da neće i da će nastaviti da tera po svome. Meni je drago što je on ispunio ono zbog čega je ušao u „Farmu“, a to je da ga više ne oslovljavaju sa bivši muž Goce Tržan i da pokaže ko je zapravo, jer se stvorila loša medijska slika o njemu. Simpatično mi je što su na forumima osvanuli natpisi : „Više nije bivši, nego budući“ i „Sada je Goca bivša žena Ivana Marinkovića“. To znači da su ljudi u njemu prepoznali ono pravo - ponosno priča Teodora.

Sestra  poznatog  farmera:  Teodora  Marinković

Sestra poznatog farmera: Teodora Marinković

 Kod bake i tetke Ivanova ćerka Lena sada dolazi češće nego pre i uveliko broji dane do tatinog izlaska iz rijalitija

- Bila je pre tri dana kod nas i zabrinuta je što je tatu jurila krava na farmi, ali joj je moja mama objasnila kako se sve desilo. Stalno pita i broji koliko još noći mora da spava dok on ne dođe. Uželela ga se baš i jedva čeka da ga vidi.
 
Iako ima veliki broj glasova, Teodora ne veruje da će njen brat pobediti, ali bi iako se to desi novac pametno potrošio:
- Pobednici su uvek namešteni, ali hipotetički ako bi dobio tu nagradu, novac bi uložio u bolju budućnost za Lenu i sebe, ali i u lečenje mame. Njena bolest je napredovala i rezultati skenera od pre 15 dana su jako loši - otkriva Marinkovićeva sestra, koja brine o majci koja ima kancer pluća.

Sara nije za njega

Teodora kaže da veza između njenog brat i Sare Trajanović nikada ne bi opstala na duge staze.
- Oni imaju nešto zajedničko, a to je da su temperamentni, zato brzo planu, posvađaju se, pa se opet zbliže. Nemam ništa lično protiv te devojke, ali mislim da oni ne bi mogli da održe vezu sa takvom impulsivnošću. Iako ne volim one „tuta-mute“ devojke, njemu treba neka smirenija. Mislim da im je produkcija namestila da zajedno provedu noć u hotelu, ne bi li se nešto desilo, ali ja sam znala da od tog posla nema ništa - kaže farmerova sestra i dodaje da ne podržava Ivana u svim sađama i rečima koje je izgovorio, ali ga razume jer su ga drugi provocirali.
 
Poslednji komentari
  • Stevain Vreme: 28.12.2013 00:19h

    Foliranja i sažaljenja nebi trebalo da utiče da IVAN pobedi.Smešno na koji način se manipuliše glasovima.Pa i da ima gospođa mama rak--,znamo da i mnogo,mnogo veći novci nebi pomogli oko te bolesti.Ovo je sramno i od novinara i od onog koji dopusta da se na ovakav bizeran način piše i donose glasovi jadnom IVANU !!!

  • AleksandarVeliki Vreme: 28.12.2013 01:28h

    i sad bi mi kao trebali da glasamo za njega!?? ja sve mislim da je ovakav vid reklamiranja kontraproduktivan... i iskreno bih voleo kada bi konačno narod prestao da troši pare na ove rialiti gluposti... mnogo smo kao nacija bili na višem moralnom nivou dok nismo počeli da živimo živote ovih tzv VIPovaca...

  • Ina Vreme: 28.12.2013 01:56h

    Ivan do pobede !!!

  • Ceca Vreme: 28.12.2013 02:46h

    povraća mi se

  • sale Vreme: 28.12.2013 09:07h

    Decko je klasican smarac a sestra ko sestra............

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP