Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOĆAS NA FARMI

Ivan: Goca i ja nikada nećemo ponovo biti zajedno!

Autor: Puls | 29.12.2013 - 14:30:00h | Komentara: 4

Noćas su farmeri dobili zadatak od Zadruge da svako od njih pojedinačno postavi pitanje svim farmerima kako bi se gledaoci i glasači sa njima što bolje upoznali i kako bi saznali nešto što do sada o njima nisu znali.

Farma 5

Prilikom odgovaranja Edinu Škoriću na pitanje, Ivan Marinković je rekao da misli da sada i on zaslužuje da pobedi na „Farmi“ čim je toliko ostao na imanju. Na pitanje da li ima nešto što je uradila zbog čega se kaje, Jelena Jovanović je odgovorila odrično.

Slobodan Đurković je postavio interesantno pitanje Ekremu Jevriću.
–Ekreme, da li misliš da je to što si treći put ušao na „Farmu“ previše? – pitao je Sloba Ekrema, a on mu je odgovorio:
–Da znaš da jeste! Dosta mi je ovo!
Edin je odgovorio odrično na pitanje Đurkovića da li misli da je Jelena Jovanović dominantija u njihovoj vezi. Jelena Golubović je Slobi na njegovo pitanje odgovorila da je nije strah toga kako je predstavljena napolju.
Ekrem je pitao Ivana Marinkovića da li ima nameru da se vrati bivšoj ženi.
–Ne, od toga nema ništa! Ja se nikada ne vraćam na staro, a mislim da je sličan i njen stav. Mi dobro funkcionišemo ovako, imamo dobru komunikaciju i zajedno brinemo o zajedničkom detetu i to će tako da ostane, odgovorio je Ivan.
Što se tiče pitanja koje se odnosilo na njenu vezu sa Čupom Kalačom, Jelena Golubović je rekla da se nada sa će njih dvoje živeti zajedno kada ona izađe i da će i ona imati priliku da upozna njegove roditelje, kao što je i on njene.
Marko Vukotić je tokom ove igre rekao da ne bi voleo da izgubi devojku koja ga čeka napolju i da želi sa njom da ode korak dalje. On je naveo da će teško naći bolju i pametniju curu od te devojke.
Interesantan je bio trenutak kada je Jelena Golubović pitala Edina Škorića da li se on tako nežno i džentmentski ponašao i prema svojoj bivšoj ženi kao i prema Jeleni Jovanović sa kojom je sada u vezi.
–Ne želim da odgovorim na to pitanje jer želim da sačuvam neku intimu. Ako hoćeš postavi mi neko drugo pitanje jer na ovo ne mogu da ti odgovorim! – odgovorio je Edin, a kasnije je naveo da se on ponaša onako kako ta druga osoba zaslužuje u vezi, ali nije želeo da spominje kakav je bio prema bivšoj ženi.
Poslednji komentari
  • Profa Vreme: 29.12.2013 19:29h

    Pa kako da bude stobom kad neznas da su lazarevac i Mladenovac gradovi , magarce jedan!

  • lola Vreme: 30.12.2013 01:22h

    goca je sigurno luda jer je dozvolila sebi da se uda za tebe,ali nije bas toliko luda da bi bila ponovo s tobom.a stobom koja god da bude za tebe je poklon,jedina je tvoja nesreca sto nema bas toliko ludih riba !

  • Milos Vreme: 30.12.2013 07:47h

    LAzarevac i Mladenoac nisu gradovi nego beogradske opstine ako vas neko bude pitao...

  • Mimi Vreme: 30.12.2013 07:52h

    Ljudi imaju zlatno dete! To je jedino DIVNO...Ostalo ...gde ga nađe Goca...Neverovatno koliko je čovek antipatičan, koliko odbija..Fuj...Da nije bio sa njom niko ne bi znao da postoji/ medijski/...Pozdrav

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP