Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NAMERNO?

Ivan Jeleni povredio kičmu!

Autor: Puls | 26.10.2013 - 17:46:00h | Komentara: 5

Počelo je slavlje na imanju u Lisoviću povodom svadbe Jelene Golubović i Slobodana Đurkovića. Iako je Lepi Mića ranije govorio da će napraviti skandal i da će sprečiti da svadba uspe, on je izgleda u međuvremenu promenio mišljenje pa je sve proteklo kako treba.

q

Da li joj je Ivan stolicu povukao da bi je povredio ili da bi joj učinio?

Sloba se pokazao kao dobar strelac jer je skinuo jabuku bez problema, a u skladu sa tradicijom pevač je preneo mladu preko praga, a ona je zafrljačila sito preko kuće.
Kasnije je nastavljeno veselje u kući, a mlada se rasplala prvo jer muzika nije svirala kod nje nego kod nekih drugih farmera koji su se veselili. Potom kada je ustala Ivan Marinković joj je izvukao stolicu i ona umesto da sedne ona je tresnula na patos i gotovo završila ispod stola.
Ostala je samo misterija da li je on to uradio namerno da bi se ona povredila ili joj je samo povukao stolicu da bi ona imala više prostora.
Poslednji komentari
  • 22 Vreme: 26.10.2013 18:43h

    Mislim da je i ovde i u Kuriru naslov tendeciozan, koji nema veze sa događajem. Jeste pala, udarila donjim delom kičme i da to boli, ali o povredi kičme nema govora, uostalom ona se prvo žalila da je udarila glavu.

  • zozon Vreme: 26.10.2013 18:59h

    Svima je hteo da pomogne i treba kazniti sto nije uspeo !

  • Bobo Vreme: 26.10.2013 19:01h

    Kicmu je sama sebi povredila, ako je to istina. Mesanje pica kako kaze Ekrem i pakost i zloba koju poseduje JG je nagrdila sopstvenu svadbu u koju se unela kao da je prava. Sta ce jadna, mozda je nece imati u stvarnom svetu, pokazala je po ko zna koji put da nema pojma o zivotu i bas zbog toga zeli ovoliku paznju i pravi non stop skandal.

  • Ana Vreme: 27.10.2013 02:58h

    Ostavite Jelenu na miru,šta vam smeta? Pa nije Marinković,Lepi Mića i njemu slični bolji od nje...?

  • zorica Vreme: 27.10.2013 03:01h

    Za sve FARMERE Jelena G. je dama.........Mico dali se srami svojih vulgarni rijeci,,,Izgleda NE....Ima cerku mozda i dozivi on da se neko poigra i snjom kao Mico S Jelenom.Bog je velik i svima vraca po zaslugama....A tako i ostalim Farmerima....Stid me je sta Moj narod radi...pa se pitate sto nas svijet ne voli...Zato sto smo takvi kakvi smo....FUJ GAdite mi se...JELENA DO POBJEDE>>.......

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP