Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

POKUŠAVA

Ivan Marinković: Drago mi je da je Aki otišao, pokušaću da priđem Sari ponovo!

Autor: Opera 17 | 07.10.2013 - 10:30:00h | Komentara: 0

Ivan Marinković je priznao da je i dalje zaljubljen u Saru Trajanović, te da će pokušati da joj priđe ponovo sada kada je Aki napustio imanje.

Ivan i Sara

Ivan Marinković je otkrio da mu je drago što je Andrija Aki Marković napustio imanje u Lisoviću i priznao da je i dalje zaljubljen u Saru Trajanović, te da će pokušati da joj ponovo priđe.
- Ja sam odmah video da on ima neki zadatak. Njegovo ponašanje je bilo potpuno katastrofolno, ali nisam reagovao iz dva razloga. Pretpostavljao sam da ima zadatak i to što je sa Sarom imao neki odnos. Distancirao sam se. Ne bih sebi dozvolio da ljubomorišem, i da uđem u neki konflikt s dečkom. Prosto je nemoguće posle svega da budemo neki super drugari - rekao je Ivan, a zatim je otkrio da veruje da se Sara zaljubila u njega i da će on pokušati da joj priđe posle svega.
- Vidim, garantujem da se Sara zaljubila u njega. Ona je mlada devojka, posle priče da ima dečka napolju, pa priče sa mnom i Akijem, možda to deluje nezamislivo, ali mislim da jeste. S njegove strane mislim da nije u toj meri. Ja sam se u nju zaljubio, i dalje mi se dopada i zaljubljen sam u nju. prija mi njen pogled, a kad je nema ja je tražim, što ne znači da sam odlepio za njom. Ja ću iskoristiti naredne dane da probam da joj priđem na bilo koji način. Šta će dalje biti, ne znam, ali osmeh njen govori da želi sa mnom komunikaciju - rekao je Ivan, koji bi želeo da se nastavi njihova ljubavna priča i da misli da je to moguće.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP