Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOĆAS NA FARMI!

Ivan napravio Sari modricu!

Autor: Pulsonline | 29.10.2013 - 09:30:00h | Komentara: 0

Ivan Marinković očigledno ne odustaje od namere da ponovo osvoji srce mlade Sare Trajanović, ali njegovi pokušaji da joj se dopadne samo mu se obijaju o glavu pa ju je tako sinoć uštinuo, a ona se posle žalila na modricu koju joj je napravio...

Dakle, sinoć kada je kretao u krevet, Ivan Marinković je ponovo pokušao da zagrli Saru Trajanović, ali ga je ona opet odbila, zbog čega je on nju uštinuo, a ona njega potom udarila po ruci. Ona je pokazala Romani da joj je Ivan napravio nekoliko modrica po telu zbog svog grubog ponašanja.

Sara se Romani požalila na modricu koju je

Sara se Romani požalila na modricu koju je "zaradila" od Ivana

Inače, noć na imanju u Lisoviću i neće baš ostati upamćena kao zanimljiva. Kao najinteresantnije detalje izdvajamo to što su se ponovo mogai čuti mišljenja farmera jednih o drugima, pa je tako Zorica Marković ispričala Miss Svetlani da je Lepi Mića ljubomoran kada se neki farmeri koji su jači od njega izdvoje iz njegovog klana.

Pevačica tvrdi da Mića loše utiče na sve oko sebe sa kojima je kao prijatelj i da se naljutio na Aleksandru Džidžu Stojković zbog toga što nije htela da pristane da bude u njegovom klanu već je htela do svega toga da se distancira. Zorica je rekla da je Mića loše uticao i na Marka Vanillu i na Vajsa i na Ivana Marinkovića, a da mu je jako bilo krivo što su joj Vajs i Ivan čestitali slavu umesto da su je bojkotovali kao što se on postavio.
Da Zorica u ovom slučaju govori istinu dokazao je i sam Mića koji je priznao da ga je Džidža izdala zato što je rekla da nije u njegovoj ekipi i da ona ne pripada nijednom klanu. Interesantno je da je upravo Mića taj koji konstantno govori da ne postoji koletkiv već da je na farmi svako za sebe, a ujedno očekuje da neko bude u njegovom klanu.
Inače, u toku noći je stiglo pismo u kome su farmeri obavešteni da je Jelena Golubović do petka pošteđena od poslova. A pismo je stiglo zato što je gazdarica Katarina Grujić tražila od Zadruge da je obaveste da li je glumica zaista na poštedi jer niko o tome nije obavešten.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP