Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MARINKOVIĆ I KALAČ SE ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ POČASTILI PSOVKAMA

Ivan: Narkomanu!
Čupo: Pederu!

Autor: A. Radojević | 08.10.2013 - 16:33:00h | Komentara: 2

Jelena Golubović dugo je bila glavni akter rasprava na farmi, a u nedelju uveče je postala i razlog zbog kog su se Čupo Kalač i Ivan Marinković posvađali i počastili sočnim psovkama. Tako je, iznerviran što je Čupo šaputao Jeleni dok je pričala sa njim, Ivan pevača nazvao narkomanom, dok je Kalač Marinkoviću rekao kako je „skoro, možda, umočio samo nekom pederu”.

Ivan i Čupo

 

„Ti si sišao sa planine, tresu ti se ruke jer si bivši narkoman”, uzvikivao je bivši muž Goce Tržan

- Slušaj, narkomane, da ti kažem ja jednu stvar, ako imaš nešto da mi kažeš, reci, nemoj da šapućeš - započeo je raspravu Ivan Marinković, a Čupo mu nije ostao dužan.

- Krmku jedan, krme. Jedeš go*na. Prvo joj kuvaš kafu, a onda nešto pričaš - izjavio je Čupo, braneći Jelenu Golubović. I dok mu je bivši muž Goce Tržan pričao da on ima svoj odnos sa rediteljkom i da se ne meša, ubrzo su počele nove psovke:

- Možeš da mi popušiš ku*ac - dodao je Ivan.

- Izvadi ga, vadi taj tvoj prljavi ku*ac što ga nisi umočio ima godina. Ili si možda nekom pederu, pošto si kao peder - branio se Kalač, a onda dodao:
- Znaš šta sam ja za tebe, maneken, pevač, lepotan, šta hoćeš. Jači sam od tebe i fizički i psihički. Ti si jedan kurton što su te sve ovde odje*ale - pričao je Čupo, dok mu je Ivan dobacivao da mu se ne tresu ruke.

- Pljunuću te, je*aću ti mamicu. Hoćeš da mi ga popušiš - izjavio je Kalač. I dok su Zorica Marković i Edin Škorić pokušavali da smire njih dvojicu, uvrede su nastavile da pljušte.

Ivan i Čupo

- Pa ti si jedno smeće što prazni vodu i kanalizacije. To je tvoja škola - govorio je pevač.

- Jeste u pravu si, ti si jedan planinar, sišao sa planine, tresu ti se ruke jer si bivši narkoman - izjavio je Marinković, a onda se Čupo dotakao i trenutka kada je na farmu kao gost došla Goca Tržan.

- Jel si video kako si prebledeo kao kurton kad ti je došla bivša ovde. Jel si bio beo kao zid - upitao je Kalač, a nakon što mu je Čupo ponovo rekao da ne može tako da se obraća Jeleni, jer mu on ne da, Ivan je pobesneo.

- Slušaj, seljačino jedna prosta. Treći put ti dajem šansu, nemoj da si mi se obratio više. Siso jedna odvratna. Je*em te u usta ta čupava. Na planinu se vrati, majke ti ga nabijem odvratne - završio je Ivan, kog je od kreveta Čupa Kalača odvojio Edin Škorić.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 08.10.2013 17:43h

    simpaticni mladici ,samo ne znam sa kog sveucilista??

  • ljiljana Vreme: 08.10.2013 18:53h

    Mislim da je dovoljno reci i da sve govori o tom liku kada je u javnosti poznat kao BIVSI MUZ GOCE TRZAN!!!To je profesija njegova a i ona je jaka faca!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP