Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NEZADOVOLJAN GAZDARICOM

Ivan pobesneo jer Simonida, Ceca i Džidža ne rade ništa!

Autor: Svet | 07.11.2013 - 12:45:00h | Komentara: 0

Prepirke na Farmi ne prestaju. Ako nisu zbog hrane, onda su zbog rada i nerada. Oovga puta iznerviran je bio Ivan Marinković, jer pojedini farmeri ništa ne rade.

 Odnosno Ivan se pobunio protiv rasporeda poslova od strane ovonedeljne gazdarice Suzane Perović i njene portparolke Sare Trajanović. Njemu se nije dopalo što su neki farmeri, navodno, povlašćeni, pa po njegovoj teoriji tako Simonida, Mis Svetlana i Džidža ne rade apsolutno ništa.
Svog obožavaoca pokušala je da umiri gazdaricina portparolka Sara, pa mu je govorila kako to nije istina, i kako i one isto imaju zadatke. A koje zadatke one imaju i šta će zapravo raditi na imanju, videćemo tokom narednih dana.

Neće više biti  poznat samo  kao bivši muž  Goce Tržan: Ivan  Marinković

Ne odgovara mu raspodela posla -  Ivan Marinković

 Međutim, Ivanu đavo ipak nije davao mira, te se kasnije opet iznervirao, ali drugačijim povodom. Njemu se nije dopalo to što su pojedini farmeri pisanje himne za Farmu preuzeli na sebe, kao da su upravo oni bogomdani da to urade, bez konsultacija sa ostalim farmerima.

“Zadruga je lepo rekla da treba svi da učestvujemo”, žalio se Ivan, i dodao: “Eto vam pa pišite, ja ne moram ni da učestvujem, niti bilo šta da sugerišem… ne moram ni u spotu da vam se pojavim”, osetio se izopštenim Marinković. Pored toga, Ivan je i prozvao Simonidu kako ima dve ličnosti, pa je upitao ko je ona zaista.
“Nisam ja ni jedna ni druga, ja se ponašam u odnosu na situaciju. Protiv Vajsa nemam ništa, već protiv njegovih pretnji i ponašanja. Ja imam svoje mišljenje i on se zbog toga naljutio”, rekla je Simonida.
Inače, do incidenta sa Vajsom došlo je zbog toga što je Jelena Golubović rekla da poklon, koji je napravio za Igora Starovića, izgleda kao spomenik, što je Simonida potvrdila.
“Morbidno je i urokljivo. Izgleda kao spomenik, niko ti ne osporava umetnost ali morbidno je”, rekla je rediteljka, sa čim se složila i Simonida koja je rekla da će imati noćne more.
“Simonida jedva čeka da se neko posvađa sa mnom da bi se ona ubacila, ovo je početak jednog novog rata”, rekao je Vajs.
Vajs je pitao Jelenu šta je smešno, a Jelena je rekla da iz tog što je napravio izgleda kao da čovek nije živ. “Svi su to rekli, već pet dana pričamo o tome, a niko ne sme da ti kaže, jedino ja. Morbidno je”, rekla je rediteljka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP