Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

FARMA5 - IZBACIVANJE (UŽIVO)

Izbačeni Ekrem, Katarina i Marko!

Autor: pulsonline | 29.12.2013 - 23:30:00h | Komentara: 3

Večeras se troje farmera oprostilo od pobede i nagrade od 50.000 evra. Publika je na imanju u Lisoviću najmanje želela da gleda Ekrema Jevrića, Katarinu Grujić i Marka Vukotića.

aU specijalnoj emisiji povodom izbacivanja gosti u studiju su Vesna Rivas, Marijana Leontijević, Čupo Kalač, Zorica Marković i Vesna Rivas.  

aNije ni počela emisija kako treba a Vesna Rivas i Mića su se posvađali. Vesna je prozvala pevača da je on šumski čovek, a on je rekao da je rođen iz Sarajeva, pa ako je Sarajevo, onda je i on šumski čovek.

a Pale su teške uvrede, pominjanje Goce Božinovske i irvasa, a Vesna je ispirčala da je Mića prosio ranije i pevao po ulicama.

a Ognjen Amidžić je stigao na imanje u Lisović i on će uskoro objavio da je Ekrem Jevrić prvi farmer koji je napustio imanje nakon preseka glasova.

a

Obavljen je drugi presek. Zorica misli da Edin ispada, Čupo misli da je to Ivan, a Vesna Rivas i Marijana "tipuju" na Jelenu Jovanović.

 Katarina Grujić je izbačena nakon drugog preseka.Ona je dobila 5,68 posto glasova.

aObjavljen je i treći presek glasova i treći farmer koji napušta imanje u Lisoviću je Marko Vukotić.

Poslednji komentari
  • duda Vreme: 30.12.2013 08:01h

    I sad će neko da me ubedi da sve nije namesteno da Marko Vukotić ima manje glasova od Jelene Jovnaović, pa devojka prespavala celu farmu, prala je sudove, ok, morala je malo i da ustane, ona je spavala čak i za stolom, na stolici kad sedne, stalno ljuta, namrstena, devojka koja ničim ne privlači, Jelena G. moze da se svadja od zore do mraka, aljkava, neuredna, posto već dva meseca se priča da je pobednik Golubovićka, onda kako da verujemo u sve ovo, Marko, Sloba su divna deca i da je bilo pravde njih dvojica da pobede,

  • miki Vreme: 30.12.2013 08:41h

    hvala bogu kad ode ovaj crnogorac ko ženturača se svađa a ništa ga koliko mumlja nerazumem a i ona ode što leti od jednog do drugog

  • SUN-ki-MAN Vreme: 30.12.2013 12:25h

    Marko je sve osim,čovek sa stavom i karakterom.Samo njegovo ponašanje sinoć bilo je jednako Avetinji!!!Zamislite,sreće đevojku posle 4 mjeseca i kaže joj;Đe si smradu...A na farmi bljuvotinje i foliranja;kao ja sam fin momak;;;svakome je govorio ,najgore reči a posebno ženskom rodu.Prilijepio se uz slaninicu Kaćicu,,mislo da će sa njom do pobede a nezna da je ona veće dno čak i od njega samoga!!!Fala bogu te su ispali,još Romana i Jelena J.A od Slobice,Jelene G. i Ivana ko pobedi sve je isto.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP