Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PROCENE

Izbačeni farmeri: Navijamo za Gocu, al’ pobediće Stanija!

Autor: Telegraf.rs | 29.06.2013 - 12:53:00h | Komentara: 3

Više od sto dana je prošlo od kad su se na imanje u Lisoviću uselili VIP seljaci, a budući da je ostalo desetak dana do kraja rijalitija, novinari su pitali izbačene farmere ko će, po njihovom mišljenju, izaći 50.000 evra bogatiji. Knjiga je spala na dva slova - iako smatraju da je Stanija favorit, ipak bi voleli da pobedi Goca Božinovska.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

Bivši farmer za koga važi da je najviše radio na imanju, Miki Mećava, kaže da navija za Eru i Gocu Božinovsku, dok ističe da šansu za pobedu imaju i Panajotović i Stanija.


- Filip se precenio, šteta, lep dečko, a glup. Od kad se vratio, ne prestaje da manipuliše, više ne zna ni šta priča, a u stvari je mutav i niko ga ne razume kad priča. Kad sam izašao sa “Farme“, shvatio sam da ih produkcija favorizuje i da je u kadru samo Stanijino dupe - rekao je Mećava, koji kaže da je zadovoljan svojim učešćem u rijalitiju i da su ga mnogi smatrali favoritom.

S druge strane, Milan Tarot ističe da je njegov favorit za pobedu Stanija, jer kako kaže, nije se pretvarala i da je iskreno zaljubljena u Filipa.

- Navijam za Staniju jer se pokazala kao najrealnija osoba na “Farmi”, i verujem da će pobediti. Svi pričaju da se ona folira jer su ljubomorni na nju jer nemaju to što ona ima. Ja sam mislio da laže kad sam bio tamo, ali sam potpuno promenio mišljenje - rekao je samozvani prorok.

Starletu podržava i Goca Bjelica, koja ističe da Stanija ima velike šanse jer je kamera stalno slika, iako ona lično navija za Gocu i Akija.

- Božinovska je žena iz naroda, imala je uspone i padove, dok je Aki mlad i vaspitan, talentovan, nikoga nije povredio - zaključila je glumica, i dodala da je Vesna Rivas počela sama da veruje u svoju pobedu.

S druge strane, Seksi Sandra oštro osuđuje potez Stanije da bude sa Filipom, a da u isto vreme bude sa još jednim dečkom van rijalitija.

- Mene bi bilo sramota da uđem u “Farmu” sa jednim dečkom, a izađem sa drugim! Ne bih volela da pobedi Stanija, navijam za Gocu Božinovsku jer zaslužuje pobedu - izjavila je Sandra, kojoj je najpre favorit bio Miki Mećava.

Dok dešavanja na imanju redovno prati na malim ekranima, Zorica Marković, koja je diskvalifikovana zbog tuče sa Stanijom, kaže da joj je krivo jer su farmeri uspeli da iz nje izvuku ono najgore.

- Razočarala sam se u Gocu Božinovsku, koju poznajem trideset godina i kojoj sam pomogla na početku karijere, a volela bih da pobedi Aki zato što je dobar ili Vesna Rivas zato što je surovo iskrena - rekla je pevačica, i dodala da narod obično glasa iz sažaljenja i da velike šanse za pobedu ima Stanija.
Poslednji komentari
  • Mely CH Vreme: 29.06.2013 17:26h

    pa ona je fufi i ocito se 90% zena pronaslo u njoj..ocito u Srbiji su sve zene lakog morala kad za ovu glasaju,zalosno...

  • reflex Vreme: 30.06.2013 16:00h

    boris petkov,šijan,žabac i jedan harmonikaš...i ko zna ko još.jel to žena iz naroda?

  • veca Vreme: 30.06.2013 21:34h

    ZASTO PISETE DA OSTAVIMO KOMENTAR A ONDA GA NE OBJAVLJUJETE??? NEMA UVREDA JEDINO GOLA ISTINA KOJA SE MOZE VIDETI I U VIDEO KLIPU GDE GOCA GURA NOGU MIKIJU POD NOS MRTVA PIJANA I JOS KAD SE SASLUSA STA JE NJEMU PRICALA A STA KAD JE IZASLA KOD VESNE I EKREMA ONDA JE SVE RECENO O NJOJ. ZENA BEZ KARAKTERA ILI DA BUDEM BLAZA ZENA SA LOSIM I DVOLICNIM KARAKTEROM. POZDRAV.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP