Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MAJKA SVETLANA O NAPADIMA NA NJENU ĆERKU:

"Jadna moja Jelena, treba da ih udari!"

Autor: D. P. | 18.11.2013 - 20:45:00h | Komentara: 15

Posle izmicanja stolice Jeleni Golubović, pre manje od mesec dana, kada je povredila kičmu, Ivan Marinković je u rijalitiju „Farma“ sada i gurnuo rediteljku, a njena majka Svetlana preko „Alo!“ apeluje na svoju ćerku da i njemu, ali i Lepom Mići, koji je verbalno napada, vrati istom merom- udarcem. Jelenina majka je veoma uplašena za ćerkin život i samo čeka kada će je neko verbalno ili fizički napasti.

Želi  da njena  mezimica  upotrebi fizičku silu: Svetlana Golubović

Želi da njena mezimica upotrebi fizičku silu: Svetlana Golubović | Foto: Đorđe Kojadinović

 - Ja sam nemoćna da odavde uradim bilo šta i samo gledam i čekam ko će moju jadnu Jelenu sledeći na napadne. Vidim da je zadruga kaznila Ivana zato što je gurnuo Jelenu, ali se ipak plašim za njen život i to sam već jednom rekla. Nadam se da zadruga ima u vidu činjenicu da većina njih tamo pokušava da povredi Jelenu. Svojoj ćerki bih poručila da i Ivanu i Mići vrati istom merom i da ih udari - apeluje Svetlana Golubović, koja komentariše i verbalni napad Lepog Miće na njenu ćerku, kada joj je rekao da je bedna jer ne obeležava slavu.

- Njena slava će tek biti. Koliko je meni poznato, slava se slavi u krugu prijatelja, tako da sami možete da zaključite da li će Jelena tamo bilo šta slaviti - tvrdi rediteljkina majka, koja se osvrnula i na Mićinu izjavu da Golubovićevu ni rođena majka ne voli.

Jelena Golubović

Ugrožena farmerka: Jelena Golubović

 - Ne znam ko Miću voli, a Jelena ima širok krug prijatelja iz raznih profesija u čitavom gradu. Ona je veoma voljena, a Mići bi bilo bolje da se zapita da li njega neko voli? - predložila je Svetlana Golubović.


Svetlana: Poslala sam ćerki inhalator, stanje joj se pogoršalo!

Pored čestih napada, kako kaže majka Jelene Golubović, rediteljka ima probleme i sa grlom, te joj je zbog alergijske reakcije poslala inhalator, ali nije sigurna da je njena ćerka pošiljku dobila.
- Jelena ima alergijski laringitis i pre ulaska u „Farmu“ je išla na terapiju, a sada, pošto ne ide, stanje joj se pogoršalo. Ja sam joj poslala inhalator, ali nisam sigurna da joj je to stiglo i stvarno se nadam da će se i sama potruditi da sačuva to grlo - kaže zabrinuto Jelenina mama za „Alo!“.
 
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 18.11.2013 20:53h

    Бирај ћерку, гледај мајку - бирај мајку, гледај ћерку.

  • nedjo Vreme: 19.11.2013 00:33h

    kakva majka takva cerka...

  • biba Vreme: 19.11.2013 01:25h

    Ne brinite se vi gospodjo draga, Jelena se odlicno snalazi. I naravno da se slava slavi kod svoje kuce u svom domu a ne na raznoraznim rijalitima, kafanama......

  • JA* Vreme: 19.11.2013 05:57h

    Sada mi je jasnije zasto joj je cerka onakva :(

  • ljiljana Vreme: 19.11.2013 07:27h

    jelena dryi se cvrsto jer su svi igraci oko tebe a tebi nije stalo do pobede po svokoj ceni kao njima odnosno edinu suzani i nekulturnom mici

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP