Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

DEČKO JELENE JOVANOVIĆ STIŽE NA IMANJE

Japa: Divim se Jeleni što se smuvala sa Edinom!

Autor: Ekipa VIP | 18.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 15

Ljubavna romansa između Jelene Jovanović i Edina Škorića mogla bi ozbiljno da bude ugrožena, s obzirom na to da u petak u “Farmu” ulazi pevačicin dečko Aleksandar Marinković Japa! Kako “Alo!” saznaje, ovaj glumac i producent besan je na svoju devojku zbog toga što je preko noći zaboravila njihovu jednogodišnju vezu i pala u naručje proslavljenom odbojkašu!

Pevačicin izabranik besan što se ona ljubi sa odbojkašem

Pevačicin izabranik besan što se ona ljubi sa odbojkašem

- Japa ne može da se pomiri sa činjenicom da je Jelena tek tako bacila u vodu sve što su imali i veoma je ljut na nju. Veza sa Edinom je samo prelila kap u već prepunoj čaši, a priliku da joj sve saspe u lice pevačicin dečko će dobiti već u subotu uveče, kada će se useliti na najpoznatije seosko imanje u Lisoviću! On ulazi sa specijalnim zadatkom, da rasturi vezu između Jelene i Edina i, ukoliko uspe u tome, moći će ravnopravno sa ostalima da se bori za glavnu nagradu od 50.000 evra - priča naš izvor.


Kako bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo sa Marinkovićem i dobili potvrdu da je ljut na svoju devojku:
- Jelena i ja se poznajemo već šest godina, a poslednjih godinu dana smo nerazdvojni. Snimili smo 20 epizoda serije “Savršen dan”. Snimili smo i istoimenu pesmu i ja sam poslednji čovek sa kojim se pozdravila pred ulazak u rijaliti, u koji sam joj ja sredio da uđe. Čak sam joj i stvari spakovao pred ulazak. Zbog svega toga ne mogu da verujem da me Jelena u “Farmi” nijednom nije pomenula, a kamoli pozdravila. Toliko o vezi između mene i nje - ispričao nam je Japa u jednom dahu i dodao:

Edin i Jelena

Edin i Jelena


- Imao sam drugačije mišljenje o njoj pre ovog rijalitija, ali shvatio sam da su neki ljudi zarad popularnosti u stanju za pet dana da zaborave ko su, kako su tu došli i da život pre i posle “Farme” ne postoji za njih i da zaboravljaju ljude koji su im nekada u životu nešto značili. U budućnosti ne vidim Jelenu u svojoj blizini, ni kao poslovnog saradnika. Ona je za mene veliko razočaranje - poručuje Japa, a na konkretno pitanje šta misli o njenoj vezi sa Edinom, odgovara:

- To što se Jelena smuvala sa Edinom samo potvrđuje moje pređašnje reči - da je ona čovek koji može za pet dana da zaboravi svoj život pre “Farme”. Ja joj se divim, iskreno. Treba devojka stvarno da bude u stanju da se ljubi sa čovekom koga je upoznala pre mesec dana pred milionskim auditorijumom, a pritom svesna da je gledam. Verovatno je našla ono što je tražila. Ne želim da po njenom izlasku komuniciram sa njom - zaključio je on.
Poslednji komentari
  • Lola Vreme: 18.10.2013 07:53h

    Ovaj nesrećnik je stvarno za žaliti. Kako se igra životom ove devojke!

  • Milos Vreme: 18.10.2013 08:12h

    Aaaaaaaa teo si pareeee,pa eto ti !!!

  • dt Vreme: 18.10.2013 09:13h

    Možda bi bilo lepo da oformiš mišljenje o sebi, sam si pričao i davao izjave, da si u braku još uvek i da se podrazumeva da ćeš se razvesti. Ne podržavam Jelenu što je ušla u vezu sa oženjenim čovekom, a još manje podržavam tebe da sada daješ takve izjave, a još uvek si u braku i decu imaš. E, sad.... ni ti nisi cvećka.

  • zoran Vreme: 18.10.2013 11:21h

    A ko je faca iz mercedesa?

  • Lola Vreme: 18.10.2013 11:51h

    Pa, ne znam ko će da glasa za tebe! Možda si je i ubacio ti, ali da bi zaradio na njoj. Na faci ti se vidi da si neostvaren lik. Kakav bednik!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP