Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ALEKSANDAR MARINKOVIĆ RAZOČARAN U JOVANOVIĆEVU NAKON UČEŠĆA U „FARMI”

Japa: Jelena
je mrtva za mene!

Autor: A. Radojević | 26.11.2013 - 08:14:00h | Komentara: 5

I pored toga što je gajio iskrene emocije prema Jeleni Jovanović, Aleksandar Marinković Japa se nakon učešća u rijalitiju “Farma” razočarao u staru prijateljicu i tvrdi da je ona za njega mrtva.

Nekada u ljubavi: Japa i Jelena

Prekinuta ljubav: Japa i Jelena

 

„Mnogo me je razočarala, ne želim više da sarađujem sa njom. Završili smo za sva vremena”, izjavio je glumac po izlasku iz rijalitija

Iako mu niko ne veruje da je svoje učešće bazirao na ponašanju Jeleninog navodnog dečka, Japa smatra da mu javnost na tome neće zameriti, a sa Jovanovićevom više ne želi da sarađuje.

- Posle toliko godina druženja, nisam zaslužio tako nešto. Ja sam ispao mnogo loš, a ona dobra. Posle njenih ružnih reči, ja sam rešio da se udaljim. Mnogo me je razočarala, ne želim više da sarađujem sa njom. Završili smo za sva vremena. Mrtva je za mene! Ona je znala da ću se ponašati kao njen dečko, da bi videla šta on misli o njenom ponašanju. Ne znam zašto je promenila ponašanje. To je moj mnogo dobar prijatelj, koji mi je dosta pomogao. I on je završio sa njom. Trebalo je bukvalno da je podsetim na tu vezu, a ona me je raskrinkala, šlogirao sam se zbog njenog ponašanja - izjavio je Japa za “Alo!” i dodao da bi sve bilo drugačije da je Jelena sarađivala u njegovoj igri.
- Ja sam se sigurno predstavio kao loš, ne mislim da sam prošao dobro, ispao sam zloća. Rešio sam da odigram takvu igru i bilo bi drugačije da je Jelena sarađivala, ali je ona otišla na jednu, a ja na drugu stranu - kaže Aleksandar, koji smatra da su emocije između Edina Škorića i Jelene Jovanović iskrene.
- Ne verujem da se Jelena i Edin pretvaraju, moguće je da je to iskrena emocija. Ne mogu da znam šta je u njihovim glavama, ali postoji mogućnost da je to iskreno - priča Marinković, koji je prokomentarisao i fotografije koje su se pojavile u medijima, a na kojima Jelena oralno zadovoljava jednog menadžera.
- Nije to ona, ja sam te slike i ranije video. To nije ona. Vidi se i po ušima i po drugim stvarima. Ne znam šta će ona raditi po tom pitanju kada izađe, ali da sam na njenom mestu, bio bih baš ljut - kaže glumac, koji smatra da će u ovom rijalitiju pobediti Marko Vukotić ili Sloba Đurković ili Romana Panić.

Podsećanja radi, Japa se javnosti predstavio kao dečko Jelene Jovanović koji je povređen jer ga je ona prevarila sa Edinom Škorićem, a kada je video da pevačica neće da mu se vrati u zagrljaj, plasirao je priču da nikada nije bio sa njom, već da se radi o njegovom dobrom prijatelju.

Sa Đošom ne pričam i prekinuli smo saradnju!
Iako je radio na istom projektu sa Bogoljubom Mitićem Đošom, Aleksandar Marinković Japa ne razgovara sa njim, kako kaže, sve zbog nesporazuma.


- Jelena Golubović mi je rekla da treba da se čujem sa Đošom kako bismo se pomirili, ali ja ne pričam sa njim. Ja sam, jednostavno, prekinuo saradnju sa Đošom, to su bile neke priče, neko drugi se umešao. Mišljenja nam se nisu poklapala i više nismo u kontaktu - izjavio je Japa i dodao da Jelena nikada nije bila u vezi sa Đošom, kako se pisalo u medijima.


- To su baljezgarije, pa ja sam sa njima provodio dosta vremena na snimanjima i znao bih da je nešto bilo između njih dvoje. Ma nema reči o tome da su njih dvoje bili u vezi - kaže glumac.

Poslednji komentari
  • milla Vreme: 26.11.2013 09:14h

    Ovaj tip je treba pod hitno da prekine sa glumatanjem. Videli smo da mu to ne iide od ruke. A sada zbogom i dobro se vratio u svet anonimusa!

  • ceca Vreme: 26.11.2013 09:33h

    šta čovek izmišlja to nije normalno!!! Ali je ipak loš glumac i fond reči mu je ispod svakog nivoa!!!!!!!!!!!!!

  • jocaaa Vreme: 26.11.2013 10:26h

    sad ce da ispadne da je djosa u stvari taj njen decko......

  • Slavica Vreme: 26.11.2013 10:31h

    Boze sacuvaj sta covek naprica.Treba da ga je sramota,oblatio jednu mladu devojku najstranije u milionski gledanom reality-u a sad prica neku drugu pricu....."Svi mi na to kazu idi pa se leci, i sve je jasno samo istina se krije...."

  • snezana Vreme: 26.11.2013 16:53h

    Stvarno me sada zanima zasto je ovaj covek ljut na onu devojku. Pa sam je rekao da je glumio njenog decka,vredjao je, kaze dogovor, pa dobro sta je ona kriva? Bas bih volela da mi neko objasni o cemu se ovde radi. Stvarno me zanima zasto ga je razocarala kad su glumili po dogovoru?????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP