Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

HAOS NA FARMI!

Japa Jeleni: Skloni se, nemoj meni te fore!

Autor: Ekipa Alo! | 20.10.2013 - 23:14:00h | Komentara: 5

Ljubavni trougao je stvoren! Japa je ušao na Farmu! Najneprijatnije je bilo Jeleni Jovanović koja mu je prišla da ga zagrli, ali je on skinuo njene ruke sa njegovih ramena i samo rekao: "Nemoj meni te fore!"

Aleksandar Marinković Japi

Aleksandar Marinković Japa je ušao na imanje u Lisoviće i tamo je izazvao  interesantne reakcije, pre svega kod Jelene Jovanović, sa kojom je on očigledno bio u vezi pre nego što je plavokosa pevačica ušla u rijaliti.

– Malo se osećam kao da sam izdan! - rekao je Japa pre ulaska. On je na imanje u Lisoviću otišao sa posebnim tajnim zadatkom, a ukoliko za izvrši osiguraće svoje mesto u ovom rijalitiju.


- Ja sam drug Jelene Jovanović, baš kao što joj je Edin drug. Mislim da će misterija biti rešena kad ja udjem. Malo se osećam kao da sam izdan – izjavio je Japa u studiju, a zatim se uputio na najpoznatije seosko imanje u Lisoviću. Jelenin bivši dečko je još dodao da će po njegovom ulasku biti čuda na “Farmi”, a o čemu se tačno radi ostaje nam da vidimo.

Japa i Jelena

Šok kada je Japi ušao na imanje. Najneprijatnije je bilo Jeleni Jovanović koja mu je prišla da ga zagrli, ali je on skinuo njene ruke sa njegovih ramena i samo rekao: "Nemoj meni te fore!"

Japa je po ulaska u kuću pružio ruku svima pa i Edinu, dok mu je Jelena nakon scene kojoj joj je priredio okrenula leđa. Ipak je on za stolom seo pored nje.

Ona mu je odmah postavila pitanje: "Što si tako bezobrazan" ali ne odgovorivši joj Japa je nastavio priču sa Zoricom Marković i Jelenom Golubović. Jelena Jovanović je ubrzo izrevoltirana izašla van kuće a za njom je krenuo i Edin.

Divna je pitala u čemu je problem sa ovim čovekom na šta joj je Jelena Jovanović odgovorila da je u pitanju najverovatnije tajni zadatak ali je i otkrila da je zajedno sa Japom trebala da uđe na Farmu kada je počela.

Kasnije se osamila sa Edinom i razgovarala o Japinom ulasku. Priznala mu je da se iznenadila i da je sa njim bila dobra prijateljica.

Podsećamo da je alo.rs pisao da je ovaj glumac i producent besan je na svoju devojku zbog toga što je preko noći zaboravila njihovu jednogodišnju vezu i pala u naručje proslavljenom odbojkašu.

Da stvar bude još tragičnija Jovana je juče rekla Edinu da ga voli.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 21.10.2013 00:02h

    Ma dajte.. pink pravi famu bezveze. Decko je napisao na svom profilu da su prijatelji, ali ide da glumi ulogu da bi zaradio honorar. Da joj je decko, dosao bi i posvadjao se sanjom i rekao joj svasta. Isto tako bi njena reakcija bila frka a ne da mu poleti u zagrljaj

  • mirko Vreme: 21.10.2013 09:08h

    Ovaj malecki, ako je zaista decko Jelene Jovanovic, onda je to njena velika sramota!!!! ljigav, omalen, ruznih manira, sve suprotno od Edina. U svakom slucaju Edin bi trebalo da se kloni ove Jelene, jer od pocetka nesto muti I zavlaci ga, a njen nivo su ocigledno Djosa, cose,kursadzije, japa, dzapa.. Edin je za nju u svakom pogledu gospodine

  • veca Vreme: 21.10.2013 11:10h

    Ovaj je umisljen.... ljigavko. Onakva cura mu poletela u zagrljaj.... a on bezobrazan.

  • kaja Vreme: 21.10.2013 14:29h

    nemogu da verujem da ovaj japi moze da smuva bilo kakvu zensku a kamoli malu slatku ali izgleda devojku sa problemom u glavi.pa cak i da mu je njegov japi do kolena,i to nebi moglo da pote njega kao pojavu !

  • bella Vreme: 21.10.2013 18:42h

    Meni je on interesantan tip cak i posto je bas nizak... Smekerica je...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP