Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NIJE IZDRŽALA

Jelena: Edine ružno je što si sa Marijanom bio u đakuziju! (VIDEO)

Autor: SvetPlus | 27.11.2013 - 13:45:00h | Komentara: 2

Jelenu Jovanović pogodilo je to što je njen dečko Edin bio sa Marijanom u hotelskoj sobi, pa još završio sa njom i u đakuziju. Zato je ceo naredni dan provela dureći se na njega. ako je tvrdila da "nema nikakve veze" to što su Edin i Marijana nagrađeni noćenjem u hotelskoj sobi, Jeleni Jovanović to je ipak teško palo.

Sutradan, kad su se Edin i Marijana vratili, Jelena nije bila zadovoljna ponašanjem svog dečka, pa ga je optužila da se "čudno ponaša" i da se udaljio od nje. "Samo sam te zamolila da budeš fer i korektan, a kad sam htela da pričamo, ti nisi hteo", žalila se Jelena. "Čim sam se jutros vratio, ja sam utrčao tebe da vidim, jer si mi nedostajala, ali ti si spavala", branio se Edin, te dodao da je kasnije nije izbegavao, već je stvarno morao sa Borisom da ode u radionicu da završe zadatak.

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović | Foto: Screenshot "Youtube"

 Jelena se nije dala uveriti. "Tvoje ponašanje mi se nimalo ne sviđa... zadaci mogu da sačekaju", govorila je ona, dok ju je Edin uveravao da se njegova osećanja prema njoj nisu promenila, već su još jača nego na početku.

"Ja sam torturu prošla dok si ti bio sa Marijanom! Svi su me podje**vali, govorili kako ste sigurno u đakuziju, a ja sam im odgovarala da ti nikada sa nekom drugom devojkom ne bi ušao u đakuzi... I onda mi dolaziš jutros, smeješ se i kažešš - Bili smo u đakuziju -  gunđala je Jelena, te ga pitala kako bi se on osećao da je ona tako nešto uradila.
Naposletku, Edin joj je rekao da ga je valjda upoznala za ovih 90 dana, i da zna ko je i šta je on, na šta mu je pevačica odgovorila da i nije baš sigurna. To je bivšeg odbojkaša očigledno jako pogodilo, pa je i zaćutao. "Ne treba mi tvoja pažnja, to možeš da zadržiš za sebe", grubo mu je kazala Jelena, missleći na kofu vode iz bunara koju je on hteo džentlmenski da joj ponese.


Poslednji komentari
  • duda Vreme: 27.11.2013 14:08h

    Osobe rodjene u znaku Bika vole da poseduju kako stvari tako i ljude, bukvano kad je nesto njihovo uzeto ili neko uzeo svasta su u stanju da urade, Jelena J. je tipičan predstavnik ovog znaka, to nije ljubav to je opsesija...

  • milica Vreme: 27.11.2013 16:47h

    Ima istine sto se tiče ovog horoskopskog znaka ja sam Bik i nikako ne mogu da obuzdam to da shvatim da mozda nesto sto je moje, nije samo moje, ali s druge strane u vezi Bika i Strelca ima jedna nepremostiva istina - strelac NE VOLI da ga kontrolisete, a to je ono sto Bik ume i zna da radi...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP