Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BEZ PODRŠKE

Jelena Golubović: Mama i baka ne veruju u moj brak sa Čupom!

Autor: Svet plus | 02.01.2014 - 18:00:00h | Komentara: 3

Jelena Golubović, koja je iz rijalitija Farma izašla kao pobednica, ali i kao verenica Čupe Kalača koji ju je zaprosio odmah po izlasku sa imanja, kaže da njena porodica ne podržava taj brak.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

Pobednica pete sezone Farme, Jelena Golubović, odmah po završetku rijalitija dobila je verenički prsten i bračnu ponudu od Čupe Kalača, koju je ona i prihvatila. Ipak, da nije sve tako sjajno, potvrdila je i ona, gostujući sa ostalim superfinalisktima kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou".


"Mama i baka su skeptične po pitanju odnosa mene i Čupe, jer smatraju da se sve isuviše brzo odigralo. One misle da to treba da ide polako, a ne na brzinu, pa posle razvod i da dete sama odgajam", rekla je Jelena Golubović, i naglaslila da je njoj jako stalo do maminog i bakinog mišljenja.
"Videćemo još kada ćemo se venčati. U svakom slučaju, planiramo da najpre živimo zajedno", otkrila je rediteljka.

Podsetimo, Čupo Kalač kleknuo je na kolena i zaprosio Golubovićevu odmah po njenom dolasku u studio, a pre proglašenja pobednika. Već se tada moglo videti da Jelenina majka i nije oduševljena zbog tog čina. Iako je zvanično rekla da je to Jelenina stvar u koju se ona neće mešati, njen izraz lica koji je kamera u nekoliko navrata uhvatila, govorio je više od toga, a gospođa Golubović nije ni prišla da čestita verenicima, kada je Jelena Čupi rekla "Da".
Poslednji komentari
  • jocaaaa Vreme: 02.01.2014 18:38h

    ma u taj brak niko ne veruje.. a ti ces da se sad isfoliras da bi se kao udala al ne mozes jer baka neda blagoslov..a u stvari presli su milion njih preko tebe pa se nisi udala....al ti je cupavi trebao kao podrska a i babe se primaju na tu pricu o ljubavi....ne krivim ja tebe...ti na pamet lepotu i dobrotu nisi ni mogla da pobedis..al mi nije jasno kako je narod malouman pa je glasao za tebe igra ti je toliko providna od treceg dana i oni se upecali...

  • Megi Vreme: 03.01.2014 00:30h

    Jedini pobednik svih dosadašnjih farmi koji je poslao jasnu poruku:Budi iskren,spontan,dosledan,hrabar,bori se za svoj stav i ne utapaj se nikad u masu i što je najvažnije,poštuj različitosti jer Bog je jedan ma kako ga mi nazivali a Bog je ljubav.Bravo Jelena!A što se tiče Čupe uopšte ne sumnjam u njenu odluku ma kakva ona bila.

  • gaga Vreme: 03.01.2014 10:44h

    Ma kakva njihova vedidba.Taj belosvetski covek je verio 50.000 hiljada evrica a ne ovu nezrelu osobu. To su primetili svi a posebno baka i mama.Sada nije alergicna,nepije lekove,pogotovo one oznacene crvenim trouglom.E nasi naivni gledaoci, dokle cete nasedati na igre bolesnika.Izgleda da sebe prepoznajete u njoj pa zato i glasate za najodvratniju ucesnicu farme.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP