Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PRIZNAJE

Jelena Golubović: Nisam imala seks s Čupom, ne znam da li ću se udati za njega! (FOTO+VIDEO)

Autor: Telegraf | 31.12.2013 - 18:05:00h | Komentara: 4

- Stvarno je hteo da skoči s mosta? Jao, u šoku sam! Videla sam da se tresao kad me je zaprosio, bila sam zbunjena, pobeda, veridba... Iskreno sam zaljubljena u njega i volela bih da probamo - kaže pobednica Farme.

Proglašenje pobednika

Proglašenje pobednika | Foto: Relja Simić

Pobednica petog serijala “Farme” Jelena Golubović još uvek je u šoku zbog trijumfa. U intervjuu za Telegraf otkriva da ne zna zašto su je ostali “farmeri” mrzeli, kao i koji su joj dalji planovi s budućim suprugom Čupom Kalačem.
Golubovićeva nije ni slutila da će osvojiti srca publike u ovolikom broju, kao i da se nijednog momenta u rijalitiju nije pretvarala da je nešto što nije, već je samo imala poteškoća da shvati pravila igre i da se uklopi.
- Mislila sam da ću na “Farmi” ostati mesec dana i zato sam ponela samo jedne farmerke, jednu trenerku, japanke… Toliko nisam bila u tome da sam tek nedavno ukapirala pravila “Farme”. Naučila sam od svega pomalo – da muzem kravu, razlikujem seno od slame… – počinje priču Golubovićeva.
Budući da je od samog početka iritirala “farmere”, a svojevremeno i proglašena za najomraženijeg učesnika, kaže da ne haje za to i da je na imanju ipak stekla prave prijatelje.
- Moj stav se nikada s masom nije poklapao i zato sam svima smetala. Ali, ja razmišljam kao Sokrat – bolje jedan iskren prijatelj nego hiljadu lažnih. Mene su “farmeri” na početku proglasili najomraženijom, prvih mesec-dva nisam znala zašto. Mojim ponašanjem sam samo uzvraćala njima, Jednom su mi stavili živo jaje u krevet, Kaća mi je bacila čizme u kanalizaciju, i ja sam posle samo uzvraćala jer su me dirali – podseća Jelena.

Prosidba u studiju

Prosidba u studiju | Foto: Relja Simić

Veridba joj je, kako kaže, potpuno pomutila pamet, da još uvek nije svesna šta joj se dogodilo.
- Stekla sam, evo, izgleda i verenika… Čini mi se da mama nije zadovoljna i da se nije obradovala, ali videću još s njom. Ali ovo je samo veribda… Veridba je veridba. Treba da upoznam njegove roditelje, treba da živimo zajedno. U nekim zemljama je veridba zakonom propisana – kaže glumica koja još uvek nije sigurna da li će se udati za Čupu.
Osim veridbe, Jelenu je iznenadila i informacija da je čitava nacija videla njen seks s Kalačem na imanju, kao i eksplicitne fotografije nakon samog čina.
- Nije bilo seksa s Čupom, ja se sećam da je jednom bio peting. Generalno ne pijem, sećam se da sam to veče popila dve čaše vina. To je bila uvertira, a razlika je ogromna. Seks je gruba reč za vođenje ljubavi. Mi smo počeli, ali smo se setili kamera i onda prestali. Patrijahalno sam vaspitana i nisam sigurno imala seks pred kamerama! Videćemo, ali ne negiram – pravda se ona i u neverici sluša o tome kako je njen izabranik hteo da se baci s mosta jer ga nisu pustili da uđe na imanje i zaprosi je na rođendan.

- Stvarno je hteo da skoči? Jao, ja sam u šoku! Videla sam da se tresao kad me je zaprosio, bila sam zbunjena, pobeda, veridba… Jesam iskreno zaljubljena u njega i volela bih da probamo, mi smo već pričali o deci i svemu – napominje Jelena.
Kada je reč o nagradi, rediteljka je kao iz topa progovorila da će novac do zadnjeg dinara dati na svoju profesiju.
- Pare ću potrošiti na predstavu, istina je da sam i stan potrošila na jedan mjuzikl. Toliko volim glumu da bih i posledjih 10 evra dala na to! – odlučno će umetnica.
Poslednji komentari
  • lila Vreme: 01.01.2014 10:43h

    uzas od "pobednice",uzas od "novinara", srbija u uzasu !

  • Marko Vreme: 01.01.2014 11:19h

    Samo mogu da te mrze. Pa nije narod lud što je tebe glasao. Videli su koliko su ostali zlobni i to nastavljaju i dalje!

  • Ana Vreme: 01.01.2014 13:10h

    Ma koja ''umetnica''?!Umetnicki samo laze!

  • jocaaaa Vreme: 01.01.2014 13:17h

    pa naravno da se neces udati ...trebao ti je smao da ti drzi stranu..nista vise....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP