Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

USAMLJENA

Jelena Golubović plače i priča sama sa sobom!

Autor: Svet plus | 19.12.2013 - 18:00:00h | Komentara: 2

Farmeri su danas tek počeli da se bude oko 11 sati, a Zadruga im je dozvolila da se naspavaju jer je danas Sveti Nikola, koji je inače i slava gazdarice Sare Trajanović.

Jelena Golubović

Kada su polako došli sebi, manje-više svi su izljubili Saru, a ona je u sobi razgovarala i sa Jelenom Jovanović koja se žalila kako joj nije dobro i kako joj "ne pada na pamet da bilo šta radi danas".
Jelena Golubović je ove nedelje sluga, i Katarina Grujić je bila jako besna kada je ustala, između ostalog jer nije naložila vatru u trpezariji. Jelena je pokušavala da se opravda, ali je na kraju počela da plače. Ostala je sama u trpezariji, sela je pored šporeta i plakala, a onda i počela da priča sama sa sobom.
- Kako bih volela da je Proka sada tu, da naloži šporet... I da vidi kako je štala očišćena. Natovarili su one životinje, a u sobi ima više slame nego što je bilo u štali dok su sve životinje bile tamo... -  bunila se Jelena, sedela i plakala.
Poslednji komentari
  • mikica Vreme: 19.12.2013 18:35h

    Boze me oprosti !, ovi huligani se ponasaju kao da je ova devojka u Hagu !!! Ovoliku kolicinu bezdusnosti, i to kod mladih ljudi sam videla samo u filmovima o Ausvicu !!! Nije mi jasno zasto zadruga, ako uopste i postoji, ne reaguje !S t r a s n oooo!

  • sasa stankovic Vreme: 19.12.2013 18:56h

    Neki od aktera nisu u stanju izdržati psihološku napetost i izolovanost pa lagano pucaju po svim šavovima. Ovaj rijaliti izuzetno dugo traje i samo oni koji su psihički stabilni i spremni na izdvojenost, opstaju. Na neke će učešće ostaviti psihičke posledice koje će biti vidljive duži vremenski period.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP