Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SVAŠTA OD NJE MOŽEMO OČEKIVATI

Jelena Golubović: Svakom muškarcu koji me bude nervirao, ću pokazati grudi iza kuće!

Autor: A. O. | 11.09.2013 - 15:30:00h | Komentara: 2

Iako je prošlo samo desetak dana, rijaliti šou “Farma” se poprilično zakuhtao, pa su svađe, prepirke i pretnje toliko učestale da je sigurno da će naredni dani biti, i te kako, “pakleni” za učesnike najpopularnijeg rijalitija u Srbiji.

Jelena Golubović

Iznervirana aferom "šešir": Jelena Golubović

Tokom jučerašnjeg dana, farmeri su uglavnom raspravljali o nestalom šeširu Miss Svetlane, koji je nestao tokom zadatka, a farmerka se nije libila da za krađu šešira optuži glumicu i rediteljku, Jelenu Golubović.

Sve je počelo kada su Jelena Golubović, Miss Svetlana i Zorica Marković, počele da se raspravljaju u dvorištu oko šešira koji Svetlana želi nazad.

Dok je glumica je svo vreme negirala da je ukrala šešir i tvrdila da ga je oduvao vetar, Svetlana joj nije poverovala, te je insistirala da joj se šešir vrati jer je unikatan, ističući da ga je donela na Farmu kako bi ga donirala u dobrotvorne svrhe.


Rasprava je ubrzo tavršena, a Zorica i Jelena Golubović su ostale u dvorištu i počeli da komentarišu Miss Svetlanu. Od komentara da je pesma koju je Svetlana snimila pre više od deset godina smešna, pevačica i rediteljka su se dotakle i fizičkog izgleda farmerke, pa su prokomentarisali i kako ona nema lepu glavu, ni struk ni kuk.


Polemika o šeširu se nastavila i tokom sastanka, a ovaj put Jelena je tvrdila da je sakrila šešir, ali samo zbog zadatka koji je odredila Zadruga. Zorica Marković je na kraju zamolila Svetlanu i Jelenu Gulubović, da više ne spominju šešir, već da taj problem reše između sebe.


Jelena je nastavila raspravu sa muškim delom ekipe, kojima je zapretila da će svakom ponaosob pokazati grudi iza kuće, ukoliko je budu nervirali, nakon čega je malo kasnije rekla da se samo šalila.

 
Poslednji komentari
  • Nena Vreme: 11.09.2013 22:23h

    Kraljica!

  • caka Vreme: 10.11.2013 20:14h

    sara je mnogo bistra ali moje misljene je nemoj da se igra vatrom stop ivanu zato sto je aki bio fer prema njoj a ona igra samo igru u rialitiju stop i toj igri jer ce izgubiti akija pozdrav

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP