Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

DOČEKALA

Jelena Jovanović: Jedva sam izdržala bez seksa sa Edinom, sve sam mu oprostila!

Autor: Telegraf | 31.12.2013 - 19:45:00h | Komentara: 0

"Jako je bilo teško izdržati bez seksa na "Farmi", želim to već tri meseca! Edin i ja smo često bežali jedno od drugog, nismo smeli ni da se poljubimo, jedva čekam da svi odete i da se nađem sa njim da konačno dočekamo i to", uzbuđeno je rekla pevačica.

jelena jovanović

Najviše pažnje, odmah iza pobednice, privukla je pevačica Jelena Jovanović, kao i njen rijaliti-dečko Edin Škorić, koji nisu prestali da razmenjuju nežnosti ni po izlasku sa “Farme“, dok je mlada “Zvezda Granda” istakla da ne može da iščeka trenutak kada će nasamo ostati sa svojim dragim i strasno mu pasti u zagrljaj!

Farmerka nije mogla da se oporavi od šoka što je nakon 12o dana karantina ponovo ugledala civilizaciju i porodicu!

- Osećanja su mi pomešana, i srećna sam i čudno se osećam, vidimo drage ljude posle četiri meseca i prosto ne znam šta ću pre, imam tremu ogromnu, tresem se! – ispričala je Jelena, koja je na imanju iskusila i ljubav i mržnju.

- Na “Farmi” mi je ubedljivo najviše smetalo klevatanje, laži, loši međuljudski odnosi… Na početku mi je sve bilo teško, uslovi, nehigijena, ali sam se ubrzo navikla – napomenula je ona i potom prokomentarisala navode da je romansa sa Edinom bila taktika za ostanak u Lisoviću.
- Svi znaju koliko smo Edin i ja iskreni u tome, čak smo i previše bili zajedno! A priča da smo folirali potekla je od samih farmera kojima smo bili konkurencija, a mnogi su i bili ljubomorni. To je prljava i ružna igra. Bilo je toliko groznih stvari koje mi je Zorica Marković rekla, ali me nitšta nije pogodilo, a to što je rekla da sam Romkinja mene ne vređa jer nisam, a i da jesam ne bih se uvredila. Vesna i Zorica žele da se neko njih plaši ili da sa njima priča na najprljaviji način, da ih psuje. Ja to nisam htela – rekla je ona za Telegraf.

Edin i Jelena

Brojni mediji su preneli da se tokom njenog boravka na “Farmi” navodno pojavio njen “kućni video”, međutim, “Plejboj” zečica to oštro demantuje.

- Nema nikakvog seks-snimka, Edin nema šta da brine, nemate šta da iskopate. Sigurna sam u to! – kroz smeh priča Jelena i potom dodaje da ničeg sličnog nije bilo ni u rijalitiju.

- Seksa na “Farmi” nije bilo! To je nešto što je Romana glumila i idalje mi nije jasan taj njen gest, potpuno mi je nejasna žena, to su dve osobe u njoj. Napadala je mene i Edina, tračarila je, izmišljala da smo se imali seks, i još mnogo stvari, i to verovatno iz čiste ljubomore – priča ona i dodaje da joj je teško palo što nije mogla da vodi ljubav sa Škorićem.
- Jako je bilo teško izdržati bez seksa na “Farmi”, želim to već tri meseca! Edin i ja smo često bežali jedno od drugog, nismo smeli ni da se poljubimo, odmah se desi ta neverovatna strast i odgurnemo jedno drugo. On se mnogo više kontrolisao nego ja, to mi je mnogo drago jer vidim da me poštuje. Jedva čekam da sad svi odete i da se on i ja nađemo posle, konačno da dočekamo i to – uzbuđeno je pričala pevačica, koja je pri izlasku upoznala Edinovog oca.
- Sa njegovim tatom sam se upoznala malo pre i odlično sam prošla, a nadam se da će tako biti i sa Edinovim klincima, da će me lako prihvatiti, a njegovu bivšu ženu nemam šta da komentarišem, ona je majka njegove dece i ja to poštujem – iskrena je bila ona.

Ipak, pevačici je za nijansu palo raspoloženje kada je čula da je odbojkaš za nju rekao nije njegov nivo, međutim, trudila se da to sakrije i njegovu nemilu izjavu opravda.

- Mnoge probleme sa Edinom nisam želela da otkrivam na imanju, pa sam šaputala, zbog čega smo bili sto puta kažnjeni. Ja razumem da on ne voli psovke i trudila sam se da pred njim ne psujem, a kada sam mu rekla da puši ku*ac, to sam uradila samo da bih mu napakostila, jer mi je bilo preko glave svega. On i ja jesmo rekli jedno drugom strašne stvari, ali smo oboje bili povređeni. To što je on rekao da ja nisam njegov nivo nije u redu, ali to je uradio u afektu i sve mu opraštam – zaključila je Jovanovićeva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP