Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

INTERVJU SA POBEDNICOM FARME

Jelena: Moje grudi su karta Srbije za svet! (FOTO)

Autor: Sanja Arsić | 03.01.2014 - 21:00:00h | Komentara: 20

Rediteljka Jelena Golubović našla je način kako da dođe do većine glasova publike i tako dobije titulu pobednice „Farme 5“ i upravo zbog podrške koju je imala tokom rijalitija, na poseban način se zahvalila svima onima koji su bili uz nju - golim grudima. Golubovićeva smatra da njeno poporsje govori mnogo toga o njenoj unutrašnjosti, ali i da je demonstriranje njenih intimnih delova „karta“ za bolju budućnost.

- Ne kajem se što sam pokazala grudi, to sam uradila jer su me isprovocirali. Šta im fali? Svesna sam da su lepe i nikada ne bih stavljala silikone. Moje grudi su naša karta za svet - rekla nam je Jelena i svoje grudi nam pokazivala kao na tacni.

Bradavicama na fotografe

Bradavicama na fotografe | Foto: Petar Marković

 - U šoku sam, ali sam srećna što sam izašla kao pravi farmer. Prosidba, pobeda, sve me je zateklo i baš sam u šoku, ali sam i zbunjena. Izgleda da se mama nije složila sa tim što sam se verila sa Čupom, ali ovo je samo veridba, videćemo još šta i kako - prokomentarisala je rediteljka, a onda nam isprčala kako će potrošiti 50 000 evra koje će dobiti kao nagradu.

- Sa parama ću uraditi novu predstavu, veći deo para ću dati za to. Poznato je ljudima koji me dobro znaju da sam spremna poslednjih deset evra da dam na posao. Prodala sam stan i dva puta automobila kako bih uložila u predstavu, tako da većina para ide na to - rekla je Golubovićeva za naš list, a onda detaljno, kako ona ume, objasnila da ona u rijalitiju nije izigravala žrtvu, ali i da je svim farmerima oprostila grehe.

Publika nagradila  njen kvalitet: Jelena  Golubović

Publika nagradila njen kvalitet: Jelena Golubović | Foto: Petar Marković

 - Ne slažem se da sam pobedu osvojila, jer sam izigravala žrtvu. Nikada nisam izigravala žrtvu. Pa ko voli da ga gledaju kao žrtvu?! Ja sam oprostila svima sve, pa i Lepom Mići, ali mi neće pevati na svadbi, ma kakvi. Sada to od vas čujem da je on to planirao, svakako da je Čupo dobar sa njim i da će ga zvati na svadbu, ali neće pevati. Ne mislim da sam najomrženija, njima je samo smetalo što se ja razlikujem, a uvek sam se razlikovala, ako svi navijaju za Partizan ja ću za Zvezdu, takva sam. Brza sam na jeziku, brzo razmišljam, i zato sam svima upadala u reč - kaže Jelena, koja i pored toga što na internetu postoji snimak seksa između nje i Čupe, tvrdi da ljudi to dobro nisu videli.

- Bio je peting jednom, nije bilo seksa, bila je proba, to je bila uvertira, razlika između seksa i uvertire je ogromna. Pogledaću snimak o kom pričate, ali opet ponavljam da konkretnog seksa nije bilo. Ja znam da smo krenuli nešto, a onda smo se setili kamera i stali - tvrdi farmerka.

Ceca i Džidža promovisale celulit!

Aleksandra Stojković Džidža i Svetlana Koprivica nisu puno pričale u uživo programu, ali su pojavljivanje u finalu ovog rijalitija iskoristile da promovišu svoj izgled. Međutim, uske haljine koje su nosile otkrile su celulit na njihovim nogama, ali mlada pevačica nam je otkrila kako nema problem što njeno telo ima manu.
- Znam da slikate i zumirate celulit, ali bitno je da ga ja dobro nosim - kroz osmeh je dobacila pevačica našem paparacu.


Golubovićeva: Veridba mi je bitnija od nagrade!

Iako su mnogi smatrali da je Jelni Golubović najbitnija pobeda i vredna nagrada, rediteljka tvrdi da je uspeh koji je imala pao u senk zbog prosidbe i načina na koji joj je Čupo Kalač pokazao ljubav.

Trenutak za  pamećenje:  Veridba Čupe  i Jelene

Trenutak za pamećenje: Veridba Čupe i Jelene | Foto: Petar Marković

 - Kada je Čupo klekao bila sam zbunjena, nisam znala šta radi tog trenutka, kada je izvadio prsten tek tada mi ništa nije bilo jasno. Nisam ni rekla „da“, već sam se zahvalila, i pitala ga par puta da li je to poklon ili verenički prsten. Toliko sam bila u šoku da kada je bilo proglašenje pobednika i kada je Ognjen rekao da sam ja osvojila nagradu, nisam ni reagovala, jer mi je veridba bila baš pozitivno iznenađenje i više me je obradovalo to nego pobeda - iskrena je bila Jelena. 

Poslednji komentari
  • Mila Vreme: 03.01.2014 22:34h

    Ona je blam Srbije.

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 03.01.2014 22:50h

    Па и нису јој неке дојке.

  • nebojsa Vreme: 04.01.2014 01:07h

    sram vas bilo,u stapmpanom izdanju na naslovnoj strani ova spodoba sa golim grudim.nista drugo nego sramota.da reci cete mi samo prenosimo a ona je pokazala grudi,svejedno sram vas bilo.

  • profesor Vreme: 04.01.2014 01:27h

    Sa tom karto nismo ni za Albaniju.

  • JA* Vreme: 04.01.2014 05:53h

    Mozda bi za pocetak trebalo banci da vrati 30.000 evra ? Ili to mozda nije potrebno a i moderno , obzirom da nam je na Farmi objasnila da joj ne mogu nista ,ozirom da nema pare da vrati - ali uskoro ce imati ,zar ne ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP