Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

IGRARIJE

Jelena o Edinu: Nije on tako naivan i sviđa mu se Marijana!

Autor: Puls | 29.11.2013 - 09:52:00h | Komentara: 1

Ona ne veruje Škoriću!

Edin i Jelena

Noćas su farmeri dobili zadatak od Zadruge da prokomentarišu činjenicu da su svi kažnjeni "paklenom nedeljom" zbog toga što Edin Škorić i Jelena Jovanović nisu hteli da učestvuju u igri suđenja. Njih dvoje su ponovo odbili da se bilo kome opravdavaju.
Mnogi farmeri su osudili ponašanje Edina i Jelene, a najglasnije su bile Zorica Marković i Jelena Golubović. Zorica je rekla da to što oni neće da pričaju ne može biti njihova privatna stvar jer su napravili problem svim ostalim farmerima koji su sada kažnjeni i čak je navela da sumnja da Jelena i Edin foliraju da su bili u svađi i da je sve to osmišljeno zbog glasova.
Jelena Golubović je prokomentarisala da Edin nije toliko naivan kako se predstavlja i da joj je jasno da mu se sviđa Marijana Leontijević sa kojom je u ponedeljak prenoćio u hotelu i dodala je da je to i ne čudi jer je Marijana mnogo lepša i atraktivnija od Jovanovićeve. Rekla je kako je sigurna da je i Marijana svesna toga, iako se folira.
Poznato je da su Zorica i Jelena Golubović odbile da rade tokom "paklene nedelje", već će raditi samo ono koliko uobičajeno rade, a u ovom vidu bojkota pridružili su im se i Romana Panić, Šeki Turković i Ivan Marinković. I Sara Trajanović ih je podržala, rekavši da bi se tako ponašala da nije dobila imunitet i da nije pomoćnik gazde.

Jelena i Edin folirali svađu!

Edin Škorić i Jelena Jovanović prethodnih dana nisu hteli da objasne farmerima šta se zaista desilo između njih pa su se posvađali. Međutim, kako se moglo naslutiti danas na osnovu razgovora između njih dvoje, sve više dokaza dobija ona tvrdnja da su njih dvoje samo dobri glumci i da sve rade zbog glasova.

– Kakav si ti šoumen! Jedva čekam 30. decembar kada pobediš i da posle odemo da se na miru ispričamo! – govorio je Edin Jeleni, a ona se samo smejala.

Inače, njih dvoje su se sada navodno pomirili, ali izgleda da zapravo nikada nisu bili u svađi i da je reč samo o smišljenoj epizodi kako bi bili u centru pažnje što duže, a već je otkriveno da je Jelena imala neke dogovore od ranije i sa Aleksandrom Marinkovićem Tutom, koji je u nedelju napustio imanje.

Poslednji komentari
  • Mila P. Vreme: 29.11.2013 12:45h

    Ko da veruje Tuti. Mozda laze za dogovor kao sto laze da joj je bio decko. A i da se dogovorila, zaljubila se pa sta. Zaljube se udate zene ili muskarci pa se razvedu. Svi napali na JJ, kao da Zorica i Jelena G. nemaju taktiku. Svi se okomili, pa i produkcija na JJ.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP