Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

REDITELJKA I GLUMICA U DUGOVIMA ZBOG DŽONA LOGANA

Jelena prodala stan zbog predstave!

Autor: Sanja Arsić | 19.10.2013 - 09:00:00h | Komentara: 5

Dok su neki ušli na farmu kako bi promovisali sebe, Jelena Golubović je u ovom rijalitiju videla spas, tačnije priliku da zaradi kako bi vratila dugove i eventualno obezbedila sebi krov nad glavom, bez kojeg je ostala zbog, kako je otkrila, „ulaganja u karijeru“.

Sve zbog karijere: Jelena Golubović

Sve zbog karijere: Jelena Golubović | Foto: Nebojša Marković

Naime, rediteljka je najpre podigla kredit od 25.000 evra kako bi preko svoje novootvorene firme realizovala predstavu, ali rate nije plaćala, pa je kamata porasla, zbog čega ju je banka tužila. Da bi režirala još jednu predstavu, Jeleni je trebalo dodatno para kako bi otišla na Brodvej da nađe pisca Džona Logana, sa kojim je želela saradnju, pa je rešila da proda stan. Naravno, pare je potrošila, a od Džona ni traga ni glasa.


- Sve svoje predstave sama finansiram, tačnije, nađem sponzora i uredno isplatim pozorište, glumce. Na kraju godine sam u plusu, lepo sam obučena, imam letovanje, zimovanje. Dešavalo se da podignem kredit zbog predstave da bih mogla da je finansiram. Evo, pre ulaska u “Farmu” prodala sam stan kako bih otišla na Brodvej da nađem pisca Džona Logana, koji je napisao scenario za film o Džejmsu Bondu. Kada izađem, možda mi stigne odgovor od njega, još ne znam. Konzulat nije mogao da stigne do njega - pričala je Golubovićeva Lepom Mići i Čupi, na šta ju je bivši dečko pitao da li je isplatila kredite.

- Nisam sve. Isplatiću kada izađem odavde - dodala je Jelena. Ovonedeljni gazda, koji je slušao šta rediteljka priča, prekrstio se i dobacio Kalaču da je u šoku.
- Nema njoj spasa! Žena je prodala stan zbog predstave, o čemu mi pričamo, alo! - bio je začuđen Mića, dok rediteljka tvrdi da je normalno da se zadužuješ ako želiš da ulažeš u karijeru, sa čim se nisu složili ostali ukućani.

U želji da čujemo šta na ovo kaže njena mama, pozvali smo je, ali nam se nije javila do zaključenja broja.

Džon Logan

Džon Logan | Foto: Reuters

Tri nominacije za „oskara”!


Džon Logan je jedan od najpoznatijih i najangažovanijih scenarista današnjice, koji je tokom svoje karijere već tri puta nominovan za najprestižniju filmsku nagradu „Oskar“. Među filmovima za koje je napisao scenario nalaze se i takvi hitovi kao što su „Hugo“, „Poslednji samuraj“, „Avijatičar“, „Gladijator“, kao i poslednji film iz serijala o Džejmsu Bondu „Skajfol“. O njegovom uspehu svedoči i podatak da je već objavljeno da će biti autor scenarija za sledeća dva filma o najpoznatijem tajnom agentu.

Poslednji komentari
  • nani Vreme: 19.10.2013 10:45h

    OMG !!!! Ovoj ženi nema pomoći, trajno "oštećenje" sive mase .... jadnaaaaaaa .....

  • Katarina Vreme: 19.10.2013 11:14h

    Džon Logan samo ceka poziv tamo neke anonimke Jelene Golubovic iz Srbije ... Jao Boze uzasa , pa zar ta njena majka nevidi da joj cerka srlja u propast i da je dno dna...

  • Dušan Vreme: 19.10.2013 15:37h

    Nani i katarina, da li znata ko je Jelena Golubović, koje je predstave režirala, koliko je cenjena u pozorišnim krugovima ? informišite se malo, da vidite koliko je poznata i van granica Srbije. Nemojte da se brukate...Ona vam deluje neobično, zato i jeste genijalac, zato se i razlikuje od običnih ljudi...

  • svetlana Vreme: 20.10.2013 02:50h

    Haiku genijalac. Bože mili.

  • pop Vreme: 20.10.2013 11:38h

    potpuno se uklapa u profil farmera

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP