Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

IZAZIVA FARMERE

Jelena raširila devojački čaršav na Svetu Petku! (FOTO)

Autor: Kurir | 27.10.2013 - 17:00:00h | Komentara: 4

Rediteljka je nastavila da glumi tradicionalnu mladu pa je htela da pokaže da je prve bračne noći izgubila nevinost, ne želeći da skrnavi današnji dan, pa je na kraju i svima koji slave čestitala

jelena golubović

Jelena Golubović ne prestaje da iritira farmere, pa je tako na Svetu Petku, koja je slava Zorice Marković, raširila pored ikone devojački čaršav, kao objavu i da svi vide da je noćas u prvoj bračnoj noći sa Slobom "izgubila nevinost".
Naime, Jelena se uživela u ulogu mlade koju je dobila od Zadruge koja je organizovala tradicionalnu svadbu na imanju, pa je ujutru, što je raširila čaršav da bi pokazala kako je mlada izgubila nevinost. Međutim, većina farmera je skočila na Jelenu budući da je danas Sveta Petka, veliki pravoslavni praznik.
"Skidaj to ruglo. Na današnji dan si to stavila. Kako te nije sramota. Svadba ti je otišla naopačke pa si sad ovo okačila da svi vide. Svadba je završena, a ona kači da se sve vidi", najviše je pogodilo Suzanu Perović Jelenin gest.
"Nisam ja kriva što sam se udala na Svetu Petku. Ona je baš ženska zaštitinica. I Zorica mi je dozvolila pet minuta da svi vide, pa ćemo skinuti", obrazložila je glumica.

"Sloba je spavao u svojoj Sobi, ovo je satanistički. Bože oprosti ovo je satanistički", čudila se Mis Svetlana.

"Šta ti je, pa to je smao lak za nokte", dobacila je Divna.

Zorici nije bilo pravo što je Jelena postavila na njenu slavu tako nešto, ali nije htela da se svađa na današnji dan pa joj je prećutala. Posle pet minuta je samo ušla u prostoriju i skinula čarsav.


"Eto ti, sram te bilo", doviknuo je Boris.

Skoro su svi osudili Jelenin gest, a kada se pohvalila Jeleni Jovanović pevačica joj je uzvratila da je ona to odavno uradila i da nije originalno.

Potom je glumica otišla kod Ekrema, žaleći se da je ne razumiju i da je ona samo tradicionalno htela da proslavi svoju prvu bračnu noć. Rediteljka je zatim rekla da veoma poštuje svetu Petku i čestitala svima koji slave.

"Danas je slava Sveta Petka i ona je zaštitinica žena. Želim da čestitam svima koji slave danas, kao i Vladimiru Božoviću i Aleksandru Vučiću i da im sve prođe u veselju i zdravlju", rekla je Jelena gledajući u kameru.

Poslednji komentari
  • Bobo Vreme: 27.10.2013 21:05h

    Izgubljen slucaj u medicini

  • karalaki Vreme: 28.10.2013 07:25h

    večina i nezna bar malo svoju veru, slava se slavi da bih se skupila porodica i prijatelji. dotična je uradila po običajima naših predaka, pogrešila bih samo ako je post. važno je da se nose krstače oko vrata brojanice u boji svđe i psovke u izobilju. sretna slava

  • Nederland Vreme: 28.10.2013 08:47h

    Ma sta reci kraljica...da nije nje ko bi gledao farmu? Bravo Jelena!!!!

  • gavrilovic Vreme: 28.10.2013 11:42h

    Jadni Srbi pored ovakve promocije jedne POREMECENE zene, sumnjivog morala...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP