Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

GOLOTINJA NA FARMI!

Jelena se skinula gola! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 07.09.2013 - 21:15:00h | Komentara: 4

I dok su mnogi očekivali da će mlađe učesnice “Farme” biti te koje će prve prikazati svoje intimne delove tela, Jelena Golubović je rešila da bude ekskluzivna i juče ujutru pred kamerama pokazala gole grudi i guzu. Naime, rediteljka se kupala u dvorištu imanja na Lisoviću i, dok se polivala vodom, ispipala se po intimnim delovima tela, a ona joj je slučajno, ili namerno, pao peškir i tom prilikom su joj ispale dude.

Golotinja  u Lisoviću

Golotinja u Lisoviću

 Jelena Golubović je već postala poznata kao učesnica koja nervira ostale farmere, a u javnosti će očigledno postati poznata i kao prva koja je pokazala svoje obline. 

Bujno poprsje  za sve gledaoce

Bujno poprsje za sve gledaoce

 Ona je našla idealno mesto za kupanje dok ne zahladni, te se u dvorištu sapunjala i polivala vodom. Kako je na sebi imala kupaći kostim, Golubovićeva se pobrinula i da joj svi delovi tela budu dobro oprani, te je trljala svoje grudi, guzu kao i međunožje, i sve to naočigled ostalih farmera. Po završenom tuširanju, Jelena je počela da se presvlači, a tom prilikom je bila jako nespretna, te je najpre pokazala dojku dok je skidala kupaći. 

Sve pokazala: Jelena Golubović

Sve pokazala: Jelena Golubović

 Da li joj je bila namera da pokaže svoje obline ili se to slučajno desilo, nije nam poznato, ali su gledaoci imali priliku da vide sve delove njenog tela. Tako joj se videla guza dok se savila da obuče gaćice, a da tu nije bio kraj, pokazalao se ubrzo kada joj je peškir pao i otkrio njene grudi.

Umetnička  pozadina

Umetnička pozadina

 Očigledno da je Jelena već ostala zapamćena u rijalitiju “Farma”, a šta će nam rediteljka još pokazati u naredna četiri meseca, ostaje nam da vidimo.
Poslednji komentari
  • CILE Vreme: 07.09.2013 21:59h

    Ova Jelena, kao mlada novinarka, a celulita svuda ima i za izvoz...A sise joj pale, sve joj se zateglo lice kada je skinula grudnjak...

  • gligorije Vreme: 08.09.2013 00:57h

    nestaće joj celulit kad počne da vodi ljubav po strniki.

  • Nena Vreme: 08.09.2013 12:06h

    Jeca kraljica!

  • STOJKA Vreme: 02.10.2013 14:07h

    ZASTO KOMENTARISETE NJEN CELULIT,ZNACI DA VAM JE INTERESANTNA,BITNA,DA VREDI,...CURA JE NAJJACA FARMERKA U DOSADA SVIH 5 VIDJENIH FARMI. INTELEGENTNIJA JE I OD EKIPE ZADRUGE A TEK OD OVIH TOBOZE VIP FARMERA,...BRAVO JELENA,ORIGINALNA SI,SAMONASTAVI,TURPIJAJ TE BOLESNIKE OD PRESTIZA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP