Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ODAVNO POSVAĐANE

Jelena: Vendi su razvlačili političari, ona je za mene mediokritet! (VIDEO)

Autor: Kurir | 18.02.2014 - 13:00:00h | Komentara: 3

Pevačica i rediteljka će morati 5 dana nedeljno da žive zajedno pod budnim okom kamera, dok će preostala dva dana provesti sa svojim porodicama

Vesna Vukelić Vendi i Jelena Golubović

Vesna Vukelić Vendi i Jelena Golubović

Odavno posvađane prvi put, posle gotovo 12 godina i svađe koju svi pamtimo, televizija Pink je spojila naizgled nespojivo – Vesnu Vukelić Vendi i Jelenu Golubović.
Njih dve će, u rijalitiju "Odavno posvađane", morati 5 dana nedeljno da žive zajedno pod budnim okom kamera, dok će preostala dva dana provesti sa svojim porodicama. Produkcija se postarala da im tokom boravka ne manjka zabave, pa će zarađivati rešavajući zadatke koje je osmislio kreativni tim naše televizije.
One će biti angažovane na raznim poslovima, od čišćenja do nekih zahtevnijih zadataka. Ovi naizgled različiti zadaci imaju nešto zajedničko - svaki od njih će zahtevati timski rad. Da li će se naše heroine snaći u novoj ulozi, ostaje da vidimo.
Jelena i Vendi su ugovor potpisale na najmanje tri meseca.
Tok prve epizode:
18.05 "Jelena je genetska greška svojih roditelja", smatra Vendi, dok Jelena kaže da joj je život sa Vendi mnogo teži od života na Farmi jer je tamo mogla da razgovara sa kim hoće, kao i da ignoriše sve koje hoće, dok je ovde primorana da boravi sa Vendi i da rešavaju zadatke.
17.50 "Ne pada mi na pamet da dajem nadimak Vendi koju su razvlačili političari. Sa njom nije bio samo neko ko nije žurio na voz. Ona je za mene mediokritet i ovo sam prihvatila samo zbog izazova", rekla je Jelena.
17.36 Jelenina baka je rekla Vendi da je zna odmalena i da ju je gledala kod Minimaksa. U Jeleninom stanu su bile Jelenina snaja Meri Grejs, brat Uroš, baka i mama.
"Njena porodica ima širu svest i bolju logiku od nje", saopštila je Vendi svoje utiske.
Po prirodi konfliktne, Jelena i Vendi su se posvađale i u rediteljkinom stanu, pred porodicom. "Jelena, uključi malo mozak! I majmun pobegne iz zoo vrta, pa je pametniji od onih koji nisu uspeli da izađu", rekla je Vendi.
Jelena smatra da je Vendi opsednuta Čupom. "Ja sam spremna da joj tražim analizu DNK jer smatram da potiče iz Indije", rekla je Jelena, a Vendi je dodala da se Čupi nikad nisu sviđale žene kao Jelena, već tamnopute. "Ja sam čula da se njemu veoma dopadala Nela Bijanić, a ona je tamnija. Ja mogu da se kladim da tebe Čupo ne voli, ili da je to prolazno", smatra Vendi.
Njih dve su se kladile u ćurku od 5 kilograma da će je Čupo ostaviti.

17.28 Stiglo je pismo od produkcije. Vendi mora da upozna porodicu Jelene Golubović. "Pa to je baš lepo. Ako ljudi razmišljaju zdravo, ja ću im se dopasti", rekla je Vendi, dok Jelena misli da je zadatak katastrofa.
17.26 "Ako ti dopuštaš da neko urinira po tebi, ti nemaš autoritet", smatra Vendi, a Jelena misli da ne može njoj neko ko koristi 3 padeža da soli pamet.
17.16 Vendi je pokušala da objasni Jeleni da Ekrem nikad nije imao dobre namere prema Jeleni i da nikad nije pričao u njenu korist, već samo da bi pomogao svom prijatelju Čupi, dok se rediteljka ne slaže sa njom.
"Razlika između mene i Vendi je ta što je Vendi učesnica Farme, a ja sam pobednica", smatra Jelena
"Ti si mentalno utrnula", rekla je Vendi Jeleni i dodala da ona projektuje ono što bi želela.
Jelena smatra da gubitnik uvek govori loše o pobedniku.

17.05 Jelena i Vendi su sedele jedna preko puta druge i razgovarale o Ekremu, Jeleninom boravku na Farmi, kao i odnostu sa Čupom.


Poslednji komentari
  • Bata Vreme: 18.02.2014 17:18h

    Ekrem do pobede !

  • s, Vreme: 19.02.2014 14:57h

    Vendi "utemeljena u moralu"...hahahahahaha

  • btw Vreme: 19.02.2014 15:11h

    Ijao...Vendi pevala u Opera haus... Za neupucene: Opera House je jedna rupetina bez sedista u Torontu koju nasi iznajmljuju za pevace iz bivse Juge. Sa operom nema veze, samo ima zvucno ime.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP