Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ŽURKA NA FARMI

Jelena zna napamet Karleušine pesme!

Autor: Puls | 02.11.2013 - 12:10:00h | Komentara: 2

Rediteljka pljuje JK ali se dobro veseli uz njene pesme!

Farma 5

Velikim hitom „Jutro je“ Nada Topčagić je otvorila žurku na imanju u Lisoviću. Čim su se čuli prvi taktovi pesme farmeri su počeli da igraju i da se pozdravljaju sa folk pevačicom. Gošća se sa svima srdačno grlila, a bila je njena interesantna reakcija kada je videla Slobodana Đurkovića.

Farma 5

Nada Topčagić napravila rusvaj na Farmi

–Slobo, je** te, ti ćeš da pobediš 100 posto! – rekla je Topčagićka Đurkoviću, a potom specijalno za Jelenu Golubović otpevala još jedan veliki hit „Prsten za uspomenu“.

Ređala je Nada svoje i i hitove svojih koleginica i kolega, a s vremena na vreme je davala mikrofon i kolegama među farmerima - Zorici Marković, Šekiju Turkoviću, Slobodanu Đurkoviću i Lepom Mići.

Kasnije joj se na žurki pridružio i Ćemo, koji je pevao pesme svojih kolega, ali najinteresantniji trenuci su bili kada je on pevao pesme Jelene Karleuše - "Slatka mala", "Žene vole dijamante", "Ne zovi me", "Insomnia" i druge, a za to vreme je igrala i najžešća kritičarka ove pevačice na farmi Jelena Golubović. Poznato je da glumica stalno govori da JK nema ni tri hita, a Golubovićeva je noćas odlično znala tekstove pesama osobe koju pljuje i ne samo da je znala već je u nekoliko navrata i na mikrofonu pevala sve te pesme. Svi su bili iznenađeni, a naročito majka pevačice, Divna Karleuša kojoj je cela situacija bila smešna.

Kasnije su pevali i Katarina Grujić i Aleksandra Džidža Stojković, a u međuvremenu je Ćemo iskoristio priliku da podeli po koji savet farmerima, a svi su bili poprilično veseli, i to do zore.

NADA TOPČAGIĆ UZIMALA "GORIVO"!

Folkerka je s vremena na vreme tražila od Ekrema Jevrića da joj dosipa rakiju, odnosno, kako je ona govorila, da joj sipa "gorivo".

Poslednji komentari
  • Bobo Vreme: 02.11.2013 15:30h

    Naravno da zna. Koristi JK za promociju sebe, jer je sa profesijom ispusila lulu za sva vremena u segmentu koji se zove kultura. Sada je na redu segment nekultura, pa nije lose da se nadje pored nekulturnih.

  • nedjo Vreme: 03.11.2013 00:49h

    sve ko sve,al gde dovedose onog mučnog cemu?? a i nada topčagić me razočarala što se uopšte obraća onom ekremu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP