Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

REDITELJKA U NEZNANJU ŠTA SE DEŠAVA U SPOLJNOM SVETU

Jeleninoj baki
pozlilo zbog "Farme"!

Autor: Dragana Tripić | 05.12.2013 - 15:20:00h | Komentara: 10

Dok Jelena Golubović bitku bije u rijaliti šouu „Farma“, njena porodica takođe se bori za zdravlje njene bake Cake, za koju je rediteljka i te kao vezana. Svakodnevne svađe i uvrede koje su upućene na račun Golubovićeve dotukle su njenu baku, koja ne može više da gleda verbalne napada upućene svojoj unuci, pa joj je zbog toga, kako “Alo!” saznaje, naglo pozlilo.

Jelena Golubović

Ne pomišlja na to šta se dešava u spoljnom svetu: Jelena Golubović

 

„Svađa između Jelene i Zorice
umalo baku Caku nije koštala
života, jer je imala napad žuči i pritisak joj je skočio”, kaže naš izvor

- Najnovija svađa između Jelene i Zorice Marković umalo baku Caku nije koštala života, jer je imala napad žuči i ne samo to već joj je i pritasak naglo skočio, pa je intervenisala i lekarska ekipa. S obzirom na to da je baka vojni osiguranik, imala je tu sreću da čim je Jelenina mama Svetlana pozvala pomoć, lekari su odmah došli i pomogli joj. Sve je počelo prethodne večeri, kada su farmeri igrali igru istine, u kojoj su skoro svi vređali njenu Golubovićevu, a gde je osetljiva bakica ovu igru previše primila k srcu, pa je naglo počela da se grči od jakih bolova, koji su bili praćeni mučninom i povraćanjem. Jak bol baka je osećala sa desne strane stomaka, a širio se prema desnoj lopatici i ramenu - objašnjava naš sagovornik i dodaje:

- Samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara baki je ukazana pomoć. Međutim, lekari su baka Caku upozorili da ne sme toliko da se nervira, jer bi u pritivnom mogla da završi u bolnici sa većim posledicama. Pored redovne terapije koju je dobila, medicinsko osoblje izričito je zabranilo da gleda rijaliti, jer svaki stres za njene godine mogao bi biti poguban. Kada bi Jelena znala da njenoj voljenoj baki nije dobro, verujem da bi se nasekirala, jer su dosta vezane - završava naš izvor.

Jelenina majka: Svetlana Golubović Svetlana Golubović | Foto: Đorđe Kojadinović

Kada smo pozvali Jeleninu majku Svetlanu da nam kaže kako je sada njena majka, a Jelenina baka, ona nam je rekla:
- Mama je sada, hvala bogu, dobro. Znate, ona je za Jelenu izuzetno vezana i sve što vidi na farmi teško podnosi. Stalno je pored televizora, gleda i plače - rekla je gospođa Golubović za naš list.
Inače, od kada je Jelena ušla na imanje u Lisović, njena baka je non-stop pod lekovima jer ne može da podnese nepravdu koja je upućena na račun njene unuke, a svakodnevno skrivanje Jelenine garderobe i seča obuće su je dodatno nasekirali jer zna da je u Lisoviću i te kako hladno.
 
Poslednji komentari
  • Mamica Vreme: 05.12.2013 18:19h

    Imala sam više napada žuči, zbog kamenja koje sam na kraju morala i da operišem, ali inicijalnu kapislu za napad predstavlja prežderavanje, a ne toliko - nerviranje. Ne izmišljajte razloge za napad žuči, jer je baka sigurno znala da ima kamenje ili mulj u žuči i nije joj prvi put bio napad. Doduše, u njenim godinama se teško odlučuju na operaciju, ali uz dijetu, a ne grickalice tipa čipsa i kikirikija, napad ne mora da se dogodi. Prema tome, ne izmišljajte, svi imamo zdravstvene probleme, pa ne pravimo dramu od toga, nego rešavamo stvari kod lekara. A gospodjica Golubovićeva treba da leči nerve i pogani jezik i da se pozabavi kako mentalnom, tako i fizičkom higijenom. Valjaće joj.

  • Kika Vreme: 05.12.2013 19:06h

    A tek kako bi baki pozlilo da vida snimak seksa Jelena I Cupe

  • Nela Vreme: 05.12.2013 22:30h

    Vidim da ste se potpisale kao zene,a protiv ste jedne zene.Sramota za zenski rod.Oni muskarci na Farmi su obicni dripci.Oni su za kaznu sta rade jednoj zeni taman i da je najgora.Zasto izmedju sebe ne rasciste racune nesmeju Kukavice. Takvi kuci TUKU SVOJE ZENE .Verujte mi.

  • JA* Vreme: 06.12.2013 05:00h

    Baka mozda jeste imala napad zuci , ali to nema veze sa dogadjajima na Farmi,jer da jeste pa do sada bi imala 100x napad .A sigurno jedan od vecih 'napada' bi svakako bilo pljuvanje njene cerke u nekoliko navrata od strane unuke ,koje je za mene bilo najupecatljivije gore i od bilo koje i bilo cije svadje , kao i predstava od 30minuta u reziji njene pijane i sedativima nakljukane unuke sa Cupom u stali !!!! To bi recimo, po meni , bili razlozi i sramota zbog kojih se ne bi trebalo izaci iz kuce a ne komentarisati bilo sta u vezi cerke/unuke !

  • unuka Vreme: 06.12.2013 05:55h

    Kako vi znate da je baki pozlilo? Iskreno pitam, jer je ona obican gradjanin, kao i moja baka, kojoj je gledajuci Jelenu G.(iz dosade gleda farmu),vec par puta pozlilo: kad je doticna vrsila nuzdu gde stigne, kad je bez gaca, rasirenih nogu sedela pred kamerama, seks i bljuvotine sa Cupom...3 meseca izlezavanje. Bako, vodite Jelenu kuci i pomozite joj!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP