Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OPLELA PO BIVŠEM DEČKU

Jovana: Filip je gej!

Autor: Sanja Arsić | 03.07.2013 - 23:30:00h | Komentara: 27

Uprkos tome što je sa njim bila u kraćoj vezi, Jovana Nikolić za Filipa Panajotovića tvrdi da je gej! Manekenka kaže da je za njegovu seksualni orijentaciju saznala tek kada su raskinuli i da je dobijala anonimne poruke da je on vara sa dečacima:

Oplela po bivšem dečku: Nikolićeva

Oplela po bivšem dečku: Nikolićeva | Foto: RAS

- Čula sam da su pričali za Danijela da je gej, ja vam tvrdim da nije, niti sam mu ja paravan, prosto osećam kada je neko naklonjen istom polu. Poznajem Danijela, tri meseca sam provela sa njim po 24 sata, i mogu da tvrdim tako nešto. Filip je gej, a ne Danijel! Slali su mi neki ljudi poruke da su ga videli sa dečacima, ali ja sam ga tada već ostavila, pa me to nije zanimalo.

Jovana: Tarot bi spavao sa svakom, samo da je htela neka od nas!


Jovana Nikolić kaže da Milana Tarota ne želi da komentariše, ali se osvrnula na njegovu izjavu da bi ona spavala sa svakim samo da pobedi na „Farmi”.
- On priča o sebi, a ne o meni. On bi spavao sa svakom, i da je neka pristala imao bi i Tarot seks. Vrteo se oko svih žena, ali nijednoj nije bio zanimljiv! Smešan je! - rekla nam je misica.

On tvrdi da je on mene ostavio, da sam alkoholičarka, a sve je suprotno. Prvo ja sam njega ostavila, drugo, nisam imala kad da se napijem i da ga blamiram, jer smo mi tri puta zajedno izašli. Filip je balavac u duši! Dečko koji je pun sujete, kompleksa, strašno. Da je valjalo i da je bio kako treba ja ga ne bih ostavila, zar ne?! - priča Jovana, koja dodaje da maneken nije isti čovek koga je poznavala pre ulaska u rijaliti.

- Ja ovog Filipa sa „Farme” ne poznajem! To nije isti čovek. Bio je on malo ljubomoran i dok sam ja bila sa njim, ali u granicama normale. Sada mu Stanija daje povoda za ljubomoru koja je bolest! Pa, šta da kažem o dečku koga jedna žena zajebava?! - tvrdi manekenka i kaže da je Stanija loš čovek i taktičar kakvog do sada nije upoznala.

Ljubav je kratko trajala: Jovana i Filip

Ljubav je kratko trajala: Jovana i Filip


- Stanija Filipa vrti kao lutku! Ona je takav taktičar i manipulator, pa ona zna unapred šta će reći u naredna tri dana. Ljubi se sa Filipom i gleda u kameru, kad je žurka namesti se kod kamere, dok jede sedne ispred kamere. Ako je jedan dan ne pozovu na intervju, smisliće neku priču i pustiti u etar kako bi je zadruga zvala da je još malo snimi. Ja osećam kad je neko loš čovek, od samog ulaska znala sam da je loša osoba.

Pokušala sam da joj dam šansu, da se družimo na farmi i budemo ok zbog Danijela i Filipa koji su bili mnogo dobri drugari, ne vredi, žena ima svoju priču - izjavila je Nikolićeva, koja je na naše pitanje kako komentariše to što je Era rekao da ona i pevač neće opstati u spoljnom svetu, kroz osmeh rekla da folk pevač želi da bude sa njom.

Ovako bi je zgrabio: Era

Ovako bi je zgrabio: Era | Foto: Jelena Vučetić


- Era se loži na mene! Rekao je to jer želi da bude sa mnom, ali mu ja nisam Stanija - prokomentarisala je Nišlijka koja će uživati par dana sa svojom porodicom, a zatim pakuje kofere i seli se kod budućeg supruga u Podgoricu.

Dame imaju seks pred kamerama!


Poznata farmerka koja se usudila na seks ispred kamera, kaže da se ne stidi toga, da su je ponele strast i emocije, i da bi bila presrećna da je ostala u drugom stanju.
- Dama ima seks svuda kada ima pravog muškarca. Uopšte se ne stidim i jako mi je bitno da mi porodica ne zamera. Nažalost, imala sam cistu na levom jajniku, a da sam ostala u drugom stanju kao što sam prvobitno mislila bila bih jako srećna, jer bi se to dete rodilo iz ljubavi - završava Jovana.

Poslednji komentari
  • Duka kralj Vreme: 04.07.2013 00:18h

    To joj krivo zato sto je nasao lepsu i pametniju od nje.A to sada prica zato sto ju je Filip sutnuo:PPPP

  • bane Vreme: 04.07.2013 00:20h

    Ova Jovana me odusevljava.Na Farmi sam video da je lepa,vredna,drustvena,iskrena devojka. Sada po izlasku pokazala je da je veoma pametna I da ima stav. I ako nije navikla na intervjue ,sve sto kaze je kratko jasno,I na mestu. Deluje samouverenona ,sveze I iskreno.Zadovoljstvo je slusati.je.

  • nebitno Vreme: 04.07.2013 00:21h

    Dame nikad ne daju ovakve izjave! Cak i sa povodom. Stidi se za sve izgovoreno! Dno dna!

  • ina Vreme: 04.07.2013 00:27h

    Sta ova lupeta, djaba joj sva ljepota ovog svijeta kad ne zna dvije sastaviti...

  • Marko Vreme: 04.07.2013 01:48h

    Srami se Jovana ,samozvana lepotice, Stanija je KRALJICA za tebe.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP