Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

HOSPITALIZOVANA

Jovana ima cistu od sedam cm!

Autor: A. R. | 19.06.2013 - 22:50:00h | Komentara: 0

I dok je do pre neki dan sumnjala da je drugom stanju, Jovana Nikolić je na pregledu saznala da ima cistu na jajniku dužine sedam centimetara.

Uplašena za  svoje stanje,  ali lekari veruju  da će sve biti  u najboljem  redu: Jovana

Uplašena za svoje stanje, ali lekari veruju da će sve biti u najboljem redu: Jovana | Foto: RAS

Naime, manekenka je napustila „Farmu” kako bi otišla na detaljne preglede u GAK „Narodni front”, gde su lekari ustanovili da ima cistu, a noć je provela u bolnici radi detaljnih analiza.


Danijel zabrinut zbog Jovane!

Danijel Alibabić, sa kim je Jovana Nikolić uplovila u ljubavnu vezu u rijalitiju „Farma”, zabrinut je zbog svoje devojke. Naime, on se u toku jučerašnjeg dana odvajao od ostalih ukućana i razmišljao o tome kako se ona oseća i šta se tačno dešava. Kako je svim farmerima saopšteno da se ne zna da li će se Jovana vratiti na imanje u Lisović, Danijel se veoma zabrinuo da je nešto ozbiljno u pitanju, tako da je non-stop razmišljao o njoj.

- Jovana je u utorak otišla sa imanja u Lisoviću kako obavila detaljne preglede jer se nekoliko dana nije osećala dobro, a imala je i obilno krvarenje. Ona je bila veoma uplašena na putu do klinike, a svi su je tešili kako će sve biti u redu. Iako je prvobitno sumnjala da je u drugom stanju, lekari su ustanovili da Nikolićeva ima cistu na jajniku dugačku sedam centimetara, te je zadržana u bolnici radi detaljnih analiza.
Ona je uplašena za svoje stanje, ali lekari veruju da će sve biti u najboljem redu. Još uvek se ne zna šta je uzrok pojavljivanja ciste, ali će se nakon detaljnih analiza utvrditi o čemu se tačno radi, kao i da li će Jovana moći da nastavi i dalje sa učestvovanjem u rijalitiju „Farma” - izjavio je za „Alo!” izvor blizak produkciji, a našu informaciju da Nikolićeva ima cistu potvrdila je i njena mama Svetlana.

- Kod Jovane je konstatovana cista na jajniku i ona je za sada pod kontrolom. Stručno osoblje prati Jovanino zdravstveno stanje i ona se oseća dobro. Moja ćerka u bolnici i dalje ima status farmera i jedini kontakti su sa doktorima i produkcijom, koji su izuzetno ljubazni. Očekujemo da se uskoro vrati u „Farmu”. Napominjem da se ne radi o trudnoći, a posebno ne o njenom nasilnom prekidu. Da se to desilo, kao majka troje dece nikada ne bih podržala moju decu u prekidu zdrave trudnoće.
To smatram prvo nemoralnim, a onda i nehumanim činom. Najbitnije je da je zdravstveno stanje ćerke sada dobro i da je pod budnim okom lekarskog osoblja - poslala nam je Jovanina mama u saopštenju.

U nameri da dobijemo zvaničan komentar o tome šta se tačno dešava sa Nikolićevom, pokušali smo da kontaktiramo sa produkcijom najgledanijeg rijalitija u Srbiji, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili nikakvo saopštenje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP