Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MAJKA MANEKENKE:

Jovana je imala seks da bi Danijelu skinula etiketu da je gej!

Autor: Ekipa Vip! | 25.04.2013 - 21:10:00h | Komentara: 7

Iako je cela nacija imala prilike da vidi prvi seks u rijaliti programu “Farma”, i to između pevača Danijela Alibabića i Jovane Nikolić, majka poznate manekenke ne želi da poveruje u to da je njena ćerka imala intimne odnose pred kamerama, pa je zato svoju mezimicu pokušala da okarakteriše kao dobru prijateljicu Crnogorca.

Familije različito gledaju na njihov koitus:  Alibabić  i Nikolićeva

Familije različito gledaju na njihov koitus: Alibabić i Nikolićeva

Naime, gospođa Svetlana je za “Alo!” prokomentarisala seks njene ćerke kao Jovaninu pomoć Danijelu da skine etiketu homoseksualca.
- Moram da naglasim da ja nisam gledala taj deo o kome vi pričate, ali isto tako moram da vas pitam da li se to dešavalo ispod jorgana? Jer ako jeste, ja mislim da su se njih dvoje dogovorili da simuliraju seks.

Sve je počelo  grljenjem...

Sve je počelo grljenjem...

Danijelov brat: Podržavamo
ga za seks!


Dok Jovanina mama smatra da je njena ćerka simulirala seks sa Danijelom Alibabićem, njegov brat Alen je za naš list izjavio da pevač ima njihovu podršku.
- Od svih žena koje se tamo nalaze, izabrao je najbolju. Lepa devojka. Oni su mladi i puni akcije i što ne bi imali seks. Šta tu ima loše? Svi ga podržavamo u tome - prokomentarisao je Danijelov brat od tetke i dodao da će im svima biti drago ako njih dvoje ostanu zajedno jer su super spoj.

Jovana je sigurno htela da pomogne tom momku jer su ga svi napadali da je gej - rekla je Jovanina mama i odmah negirala svaku mogućnost da je njena ćerka zaista imala seksualne odnose sa Alibabićem, ali kada smo joj rekli da je i Alibabić potvrdio Staniji u razgovoru da je bio intiman sa Jovanom, majka poznate manekenke ni to nije želela da prihvati kao moguću opciju.

- Kažem vam oni su se sigurno dogovorili. Njemu odgovara da imaju seksualne odnose da bi skinuo etiketu homoseksualca. Jovana je verovatno odglumila, ona ima izuzetne glumačke sposobnosti - otkriva gospođa Svetlana, koju smo pitali da li će joj zameriti i zbog fingiranja seksa.

- Ništa ne zameram mojoj ćeri. I kada budem čula njenu priču, onda ću njoj reći šta milim. Ja moju ćeru podržavam u svemu što radi. A i ona ima 25 godina i sigurna sam da zna šta radi - smatra mama Nikolićeve, koja dodaje da će podržati ćerkinu vezu sa Danijelom ako Jovana to bude želela.

...da bi se potom  nastavilo pod  jorganom

...da bi se potom nastavilo pod jorganom


- Ja ću podržati njenu vezu sa njim ako ona bude bila sa njim kad izađe. Nisam sigurna koliko je sve to što se dešava među njima stvarnost, morate i vi razumeti da su to tamo specijalne okolnosti - izjavila je Svetlana, koja nam je prokomentarisala i Jovanin specijalni odnos sa Saškom Karan, koju je dan ranije mazila po grudima.

Samo zvuk je  otkrivao šta se dešava

Samo zvuk je otkrivao šta se dešava


- Ne znam šta insinuirate, ali moja ćera Sašku zove “mama”. Jovana i ja smo jako vezane, ne znam da li ste videli, pre neki dan je plakala zbog mene, i nas dve se tako mazimo i grlimo, tako da je verovatno ležala sa Saškom jer joj je falila ta majčinska toplina - završila je razgovor za “Alo!” Jovanina mama.

Od produkcije su  po završetku dobili  kondom na poklon

Od produkcije su po završetku dobili kondom na poklon

Poslednji komentari
  • Dusica Vreme: 26.04.2013 07:23h

    Kandidujem Jovanu za "Podvig godine". Prava samaricanka.

  • nedjo Vreme: 26.04.2013 12:16h

    alal vera domacice!

  • Leka Vreme: 26.04.2013 19:16h

    Bilo,kako bilo,okupa ga mali.

  • veruska Vreme: 26.04.2013 22:43h

    Jovana je predivna devojka koja je prikazala predivne kvalitete vredne devojke sto je danas retko i njena majka ne treba da se trudi da opravdava njene postupke jer se desila ljubav, a ljubav i mladost idu zajedno.

  • Ana Vreme: 18.06.2013 15:15h

    Ne znam zašto bi baš Jovana trebala da pomogne Danijelu da skine etiketu,ma daj,da nije i sama htela sex ne bi ga ni bilo,posle...nema kajanja,šta se njena mama pravi pametna kad oni to ni ne kriju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP