Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

RAT PAROVA NA FARMI

Jovana: Stanija je laka ženska!

Autor: Svet plus | 26.06.2013 - 11:20:00h | Komentara: 7

Stanija Dobrojević ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je Jovana Nikolić tužila jer se nije obradovala njenoj veridbi.

Jovana i Danijel

Stanija je ljubomorna: Jovana i Danijel

Od početka rijalitija ovi mladi farmeri su se družili, pa čak i međusobno prozvali kumovima. Filip Panajotović je bio dečko Jovane Nikolić, ali taj detalj nije bio prepreka za druženje.
Ipak, od trenutka kada je Danijel zaprostio Jovanu, stvari su se promenile.

Jovana tvrdi kako je Stanija ljubomorna i nije se obradovala njenoj veridbi:
- Ona se stalno nešto mrštila, uopšte se nije obradovala - rekla je Jovana.
- Ne razumem što Jovana gleda u mene i moju reakciju, a Danijel je tek verio? Stvarno ne razumem kako može moja reakcija dabude važnija od samo veridbe - pitala se starleta i dodala da ona nije ljubomorna, ali da joj se ne dopada način na koji su se Danijel i Jovana verili.

Svi me zovu,  mama,  non-stop  traže me:  Stanija

Bolje da su se verili na vašaru: Stanija | Foto: G. Srdanov

- Bolje da su se verili na vašaru u Rumi, meni je sve ovo ličilo na cirkus. Takva sam, nisam ljubomorna - dodala je Stanija.
Međutim, oba para su zaratila i prepucavanje ne prestaje. Iako su Jovana i Danijel od strane ostalih farmera izabrani kao najiskreniji par, manekenka je ipak imala potrebu da prokomentariše Filipovu i Stanijinu vezu
- Filip i Stanija kažu da je naša veza lažna, a u stvari naša je prava, a njihova lažna. Stanija je laka ženska, ušla je u Filipov krevet posle dva dana – objasnila je Jovana.
 

Poslednji komentari
  • gogi Vreme: 26.06.2013 11:57h

    Ako se Joka pijandura ikad otrezni,mozda i progleda,ovako posto je stalno dozirana prsla ko bubanj.....

  • yes Vreme: 26.06.2013 13:46h

    e moja jovana...ti si totalno prolupala...

  • Ceca Vreme: 26.06.2013 14:10h

    Kaži stari ljudi: "Rugala se Ciganka loncu da je garav". Bože, šta jagma za pobedom načini od ljudi! Nisam ja ni za jednu ni za drugu, ma nisam ja ni za koga na toj farmi. Sklop ljudi, jednom rečju - šljam, a može i u dve reči - dno dna. A gore pomenuta "zaljubljena devojka", paaaaaaa, bolje bi bilo da nastavi da se naliva alkoholom ako joj tako odgovara, ali da ćuti! Da li je ona uopšte svesna svojih reči? Pa kroz njen krevet samo sa ove farme, ono što mi znamo, bilo pre bilo sad, prošla su trojica. Da je kojim slučajem Danijel odlučio da ne nastavi "romansu" sa njom, da li mislite da bi on bio poslednji, a kandidata toliko?!?!?!

  • Jes Vreme: 26.06.2013 14:12h

    Ne znam cija je lazna a cija ne,niti me zanima,ali mogu samo da kazem da je stanija i mentalno i fizicki avion za nju.Ne uzimam u obzir njene i filipove svadje..Iskreno mene je stanija prijatno iznenadila.Mislila sam da ne zna ni dve da sastavi,da ima fond reci 50,ali je dokazala suprotno,na tome joj svaka cast i tom smislu je razbila sve predrasude o sebi.Svako ko bi rekao suprotno bio bi zavidan

  • Pod-Goricom Vreme: 26.06.2013 14:23h

    Neznam mnogo o Staniji, ali po ovome što sam vidio na farmi Stanija je mnogo karakternija od Jovane.Jovani čovek kaže;"sedi a ona legne".I neznam kako može ovakve izjave da daje!!!Danijela poznajem od kada se rodio.Stvarno mi je čudno da se ovako zacopao u ovu "zavodnicu"od JOVANE.Fin popularan čestit i dobar momak.Šta mu bi ako je ovo istina da vjeri sponzorušu Jovanu,ne mogu da shvatim!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP