Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ALKOHOL JE "OPUSTIO"

Jovana zavodila Ekrema plesom! (VIDEO)

Autor: Opera-17.com | 26.06.2013 - 12:00:00h | Komentara: 3

Manekenka Jovana Nikolić je u toku prethodne noći imala "vatreni ples" sa Ekremom Jevrićem, što nije smetalo njenom dečku.

Jovana se bacila Ekremu u naručje

Danijel se ne buni: Jovana se bacila Ekremu u naručje

U toku prethodne noći manekenka Jovana Nikolić je bila posebno raspoložena, te je zajedno sa svojim cimerima na imanju u Lisoviću đuskala uz razne pesme i prilično se opustila, što je posebno došlo do izražaja kada je zaigrala sa Ekremom Jevrićem.
Naime, Jovana je počela da se uvija oko Jevrića, da se spušta niz njegovo telo, a u jednom momentu ga je opkoračila, pa joj je on digao nogu u vis.
Njenom vereniku, pevaču Danijelu Alibabiću, ovaj ples nije smetao, već je sve vreme bio nasmejan i aplaudirao svojoj devojci.

Poslednji komentari
  • Danica Vreme: 26.06.2013 13:06h

    A sta ste ocekivali od takve alkoholicarke,,,lepo svi Nislije pricaju kada se napije bila bi sa svakim...evo vam ziv dokaz,,,e jadna crna gora sa takvom snahom....mislila je sada matorci spavaju daj da se napijem i pokazem ko sam ja,,,ali nespava ceo svet, a ima i internet...a vidite li Danijela...nakezio se i bas ga briga,,,pa sto bi ga i bilo kada joj se u dusi i on smeje,,,,da je voli vec bi joj prekorio takav nastup...ali ....

  • Danica Vreme: 26.06.2013 13:13h

    HALLLLLooooo....ljudi gde ovde vidite iskrenu ljubav,,,da je tu ljubav nebi joj dozvolio da se ovako ponizava,,i izigrava budalu,,,dok se on blagoteleci smiska,,,,,otvorite oci narode....rekla je kada je usla da nece birati sretsva zarad pobede,,,pa sta jos treba da uradi vise da bi vidli da je sve sto je rekla istina,,,znaci nema srama nema morala ,,,,samo pobeda....

  • seka Vreme: 26.06.2013 13:35h

    to je nasa misica, osdvaljena od alkohola, ne razlikuje muske gace, sve dolazi u obzir...... fuj,sta reci VISOKO MORALNA OSOBA-BEZ MORALA jadno i bedno ... mora da je opet neko ljubomoran na njene sexualne sposobnosti, suplju glavu... gde nam ide omladina, ne pije se vise casica nego flajka.. masala... glupaca

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP