Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MANEKENKA I PEVAČ PONOVO UPRAŽNJAVALI SEKS NA FARMI

Jovanina mama:
Možda se moja ćera
venča s Danijelom!

Autor: Dijana Petrović | 27.04.2013 - 12:32:00h | Komentara: 3

Noćne aktivnosti Jovane Nikolić njena mama Svetlana ne gleda, ali veruje da će je njena mezimica kada izađe iz rijalitija „Farma“ upoznati sa Danijelom, sa kojim je manekenka i juče ujutru imala seksualne odnose. Gospođa Nikolić čak ne isključuje mogućnost da će romansa započeta na farmi biti krunisana brakom. Koliko su daleko Danijel Alibabić i Jovana Nikolić otišli potvrđuje i slomljeni krevet na kojem su imali seks.

Danijel i Jovana

„Biće možda i neke svadbe posle tog rijalitija”, kaže gospođa Svetlana

- Ostajem pri tome da nisam gledala „Farmu“ u tom periodu, tako da ne znam da li je zaista bilo seksualnog odnosa ili ne. Ali, hajde da se malo našalim, možda će biti i neke svadbe posle tog rijalitija - kroz smeh započije priču majka manekenke Jovane Nikolić i dodaje da ostaje pri tome da njena ćerka ipak samo glumi kako bi pevaču pomogla da skine etiketu homoseksualca.

- Ja sam već rekla da Jovana glumi. Još uvek mislim isto, da glumi kako bi pomogla tom momku da skine etiketu geja. Ja stvarno nisam gledala, pijem devet lekova uveče i 11 ujutru, pa ne mogu da ostanem budna, a rekli su mi da se prve večeri čulo samo cmakanje. Neću ništa da komentarišem. Kad moja ćerka bude izašla, pogledaće snimke, pa ćemo porazgovarati, tada i sa vama mogu da pričam o tome - rekla je gospođa Svetlana, kojoj smo opisali dešavanja od prethodne noći, kada su Danijel i Jovana ponovili seks, ali ovog puta i slomili krevet.

- Stvarno nemam šta da kažem, videćemo kad izađu. Ona je moje dete i bez obzira na sve, ja je ne osuđujem. Možda se deca i zavole - konstatovala je manekenkina mama, kojoj je bilo drago što je Danijelova porodica prihvatila Jovanu, te je priznala da nije razočarana ćerkinim izborom.

- Kao majci mi je godilo kada sam pročitala da Danijelova porodica govori da mu Jovana odgovara, da je odabrao najlepšu u „Farmi“. Što se tiče mog mišljenja o Danijelu, moram da kažem da nisam razočarana, ali ni očarana. Moram da ga upoznam, da ga vidim, pa ću vam reći. Primećujem samo da je visok, pa neću da sudim dok ga ne vidim - rekla je Svetlana Nikolić za „Alo!“.

Manekenka pokazala dojku, pevač „budžu”!
O nemogućnosti sa se suzdrže pred kamerama svedoči i dojka koju je Jovana nehotice pokazala širokom auditorijumu dok je uživala u seksu sa Danijelom. S druge strane, ni Alibabić nije mogao da spreči da kamere usnime njegovu erekciju, doduše ispod bokserica. Stoga se može zaključiti da su oboje uživali u noći između četvrtka i petka.

Danijel i Jovana

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 27.04.2013 12:38h

    alal vera!

  • nedjo Vreme: 27.04.2013 12:44h

    da se jos zaskoce..

  • daca Vreme: 07.07.2013 14:12h

    Danijelu i Jovani, jedinim normalnim ljudima na kraju farme, želim svu sreću sveta i ljubav do kraja života. Svaka majka bi poželela zeta kakav je Danijel, onoliko ,koliko smo imali prilike da ga vidimo. Nadam se da će Bog da ih nagradi i čuva.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP