Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

UVEK UZ SVOJE DETE

Jovanina mama: Zatrudnela na Farmi, pa šta?

Autor: Blic | 19.06.2013 - 09:25:00h | Komentara: 1

- Uvek sam uz moje dete! Ni ona nije mala, pa ako je stvarno trudna, šta ćemo?! To je lepo. Ona može sama da odgovara za svoje postupke - kaže za “Blic” Svetlana Nikolić, majka manekenke Jovane, koja je svom dečku Danijelu Alibabiću rekla da sumnja da je u blagoslovenom stanju.

Jovana i Danijel

Budući roditelji? Jovana i Danijel

Ona je u suzama, ležeći u krevetu kraj njega, govorila o “svom problemu”. Danijel ju je sve vreme mazio po kosi i tešio, ali ona izgleda kao da su joj sve lađe potonule.

Ne traže kondome
Iz produkcije “Farme“ nismo dobili zvaničnu potvrdu da je Jovana trudna, ali rečeno nam je da se o sigurnom seksu na imanju u Lisoviću ne vodi računa.
- Što se sredstava za kontracepciju tiče, jednom smo ih dali Danijelu kada je bio gazda i to kao nagradu. Posle toga ih niko nije tražio - rečeno iz produkcije.

- Uopšte ne mogu da razmišljam o tome - rekla mu je.

- Ja bih bio najsrećniji čovek na svetu ako je to tako. Ali ti ćeš morati da prestaneš da piješ pod hitno ako se ispostavi da si trudna - rekao joj je zabrinuti pevač.

Na to je ona burno reagovala, uporno se pravdajući da je alkohol jedina stvar koja je na “Farmi” održava u životu, ali i kako isti ne može da joj škodi jer je ona to “specijalizirala”.

Svetlana Nikolić, Jovanina majka, za “Blic“ kaže da će joj, ako se ovi navodi ispostave kao tačni, biti drago da ima unuče.

- Svašta su pisali o mojoj ćerki, a ona je jedna fina devojka. Takve stvari se dešavaju, pa ako su se i njima desile, šta ima veze?! Podržavam moju Jovanu, pa čak i ako je trudna, ali zaista ne mogu da pogađam da li jeste ili nije - rekla je Svetlana.

Poslednji komentari
  • magdolna Vreme: 19.06.2013 13:37h

    Gospodja Svetlana Nikolic,svaka vam cast sto ste uz svoju cerku,tako bi svaka majka uradila.Nemate cega da se stidite,jer oni se stvarno vole,zaljubljeni su ,njihov poljubac je strastven,bas kao ste je to kakoto treba da bude kod zaljubljenih osoba.Stanija i Filip se prave da su jedan par,jeste,oni supar,alisamo zbog gledanosti,ili nisu jos bili nikada zaljubljeni.Navijam za Jovanu i Danijela velik pozdrav.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP