Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OTAC POZNATE PEVAČICE I REDITELJKA ĆE SE NAKON RIJALITIJA SRESTI NA SUDU

Karleuša: Tužim Jelenu Golubović!

Autor: A. Radojević | 05.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 12

Nakon što je rediteljka Jelena Golubović u rijalitiju „Farma“ iznela svoja saznanja o tome da je Dragan Karleuša navodno „kriminalac koji je mučio ljude i uništio 30 porodica“, otac Jelene Karleuše odlučio je da slučaj prepusti sudu. Kako saznajemo, on je svojim advokatima već prosledio sav potreban materijal, te će oni podići tužbu protiv Golubovićeve.

Nakon što je čuo šta je farmerka  pričala o njemu, bivši muž Divne  Karleuše rešio je da slučaj  prepusti nadležnim organima

Nakon što je čuo šta je farmerka pričala o njemu, bivši muž Divne Karleuše rešio je da slučaj prepusti nadležnim organima | Foto: Nemanja Kostić

- Kada je čuo šta je Jelena Golubović pričala na farmi, Dragan je bio šokiran. Nije mogao da veruje da neko može da priča takve budalaštine, i to pred kamerama. Jedno je netrpeljivost prema njegovoj porodici, ali sasvim drugo vređanje i izgovaranje laži. On je dugo razmišljao šta će uraditi ovim povodom, a onda je doneo odluku da podnese tužbu.

Već je sve što je potrebno predao svojim advokatima, koji će sastaviti tužbu i proslediti je nadležnim organima - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ocu Jelene Karleuše.

Bez dlake na  jeziku: Jelena  Golubović

Bez dlake na jeziku: Jelena Golubović | Foto: Nebojša Marković

U nameri da saznamo da li je istina da će Dragan tužiti Jelenu Golubović, kontaktirali smo sa njim i on je potvrdio naša saznanja.

- Istina je, tužiću je sigurno. Ja sam već sve predao svojim advokatima i već sutra ili prekosutra će to biti prosleđeno dalje. To što ona priča su najveće budalaštine. Danas svako može putem medija da svašta iznese u javnost, pas laje, vetar nosi, ali znate, neke stvari se i lepe za čoveka, a sve ovo su gluposti - izjavio je Dragan Karleuša za dnevni list „Alo!“.

Poslednji komentari
  • CG Vreme: 05.09.2013 07:40h

    Što ti god kažu malo je.

  • Sudija Vreme: 05.09.2013 08:13h

    A šta od svega nije taćno?

  • Miki Vreme: 05.09.2013 08:44h

    Zašto svi ovi "nevini i pošteni" ljudi već imaju svoje advokate? Kako to da ja nemam advokata? Cccc, gospodine Karleuša, izgleda da neće baš biti da pas samo laje...

  • jocaaa Vreme: 05.09.2013 08:46h

    ma koliko je samo vrednih predmeta ovde zaplenio ljudima koji su to nalazili po njivama oko starog kostolca gde je bilo rimsko nalaziste....pricali mi ljudi.i on ce nekoga da tuzi..cuti lopuzo

  • Nena Vreme: 05.09.2013 09:07h

    Gospodinu je bolje da cuti, a ne da preti, uostalom vidi se na koga je povukla cerka! Sve sto je Golubovicka ispricala je ISTINA! Pa sta mislite, po cijoj prici je Pavic napisao scenario za "Porodicno blago"?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP