Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

UTISCI SA FARME

Katarina Grujić: Dokazala sam da sam kulturna gradska devojka!

Autor: Telegraf.rs | 05.01.2014 - 19:30:00h | Komentara: 6

Kaća koja je tokom “Farme” najviše pažnje privukla žestokim svađama sa Jelenom Golubović i vezom sa Borisom, na svojoj Fejsbuk stranici je napisala da joj je najveća nagrada što je sa imanja izašla čistog obraza.

Katarina Grujić i Boris Stamenković

Katarina Grujić i Boris Stamenković

- Najveće hvala svim ljudima koji me podržavaju i vole onakvu kakva sam! Cilj mi je ulaskom na “Farmu” bio da razbijem predrasude o sebi! Uspela sam u tome, a vaše poruke hvale, podrške su mi dokaz i velika snaga! Dokazala sam da gradska devojka sa 21 godinom koja je vaspitana i kulturna, ume itekako da obavlja sve kućne poslove, da se odlično snađe u kuhinji, da ima svoj stav i mišljenje i da ga niko ne može promeniti, da branii sebe, da poštuje starije i da voli, da se smeje, da je uvek za akciju, pesmu, druženje i da pomogne prijatelju u nevolji! Ovo su sve vaše reči kako ste mene videli i niste pogrešili nigde, upravo sam takva. Hvala svima još jednom, prepuno mi je srce, a ovo je bila jedina nagrada za mene izaći kao vredan, pošten, dobar čovek i čistog obraza! Voli vas i ljubi vaša Kaća – kaže pevačica koja se i posle završetka rijalitija ne odvaja od Borisa Stamenkovića.
Poslednji komentari
  • Branka Vreme: 05.01.2014 19:55h

    Okakvom vaspitanju prica ova plasticna devojka od 21 godine?Njeno ponasanje i recnik su bruka i sramota i njenih roditelja i Granda.

  • vanesa Vreme: 05.01.2014 22:16h

    Baš smo videli kako ne treba da se ponaša jedna pristojna devojka.

  • Alexsandra Vreme: 06.01.2014 00:57h

    Kaca mora da zavrsi isto kao Ceranicka ,jer se gore od nje ponasala, Sasa mora odmah da reaguje jer je doticna pokazala dno dna ,to moze da radi u Crnoj Gori ili marinkovoj bari u cijoj blizini zivi ali ni romi je ne mirisu , Napolje iz GRANDA.

  • NINA Vreme: 06.01.2014 12:38h

    AKO SI DOKAZALA TO TVOJE PRAVO LICE ONDA SVAKA TI CAST,TI NISI GRATSKO DETE TI SI JEDNA BRUKA ZA DRUGE CURE IZ GRADA.DRALA SE KO LUDA JELA KO ZIVOTINJA BEZ I MALO KULTURE.

  • Mirjana Vreme: 06.01.2014 14:31h

    O cemu li pricas ti devojko? Pa bas tako ne treba da se ponasa fino vaspitana devojka. Treba od recnika i dreke da te je sramota!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP