Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ŠOKANTNO

Katarina Grujić napala Jelenu: Ubiću te od batina, slomiću ti kosti! (VIDEO)

Autor: Telegraf | 05.12.2013 - 13:14:00h | Komentara: 5

Katarina Grujić žestoko se posvađala sa Jelenom Golubović, budući da joj je zasmetalo to što joj je farmerka somenula roditelje. Pevačica je potom nekontrolisano urlala na glumicu, i počela da joj preti batinama!

 Kaća je najpre rekla Jeleni da prestane da priča jer želi da spava, međutim, Golubovićeva nije marila, već je nastavila da gunđa, i između ostalog, rekla pevačici

Katarina Grujić

Katarina Grujić | Foto: Screenshot

 - Pozdravili su te mama i tata“, što je izazvalo Kaćinu burnu reakciju! Jel ti diram porodicu Jelena?! Jesam li ti jednog trenutka rekla majka, otac, ili bilo ko?! Jesam li ti rekla?! Nemoj da ti dođem da te slomim, ološu nevaspitani! – galamila je Kaća, i krenula da udari Jelenu, ali ju je, na sreću, u tome su je sprečili Edin i Boris.

- Kunem ti se! Jednu reč reci, ubiću te od batina! Jel ti jasno?! – besnela je “Zvezda Granda”

Jelena Golubović

Jelena Golubović

 - Pozdravili su te mama i tata – neiscrpno je ponavljala glumica, dok je Grujićeva siktala oko nje.


Poslednji komentari
  • vunena Vreme: 05.12.2013 14:09h

    ja mislim da ova katarina grujic nece vise videti grand toliko je umisljena i bolesno ljubomorna - samo kad se setim sta je sve unistila jeleni g i pobacala - ako je sasa popovic primi u grand onda je sam sebe ubio jer je u jednoj od farmi unistio dvoje ljudi koji su se kudi kamo normalnije ponasali ( nemanja i ceranicka ) - ovo je sramota od devojke koji primitivizam

  • Maja Vreme: 05.12.2013 14:23h

    Na sta lice ove dve histericne devojke Kaca i Sara. Pa covek ih ne moze slusati. Toliiko nevaspitane, histericne, nije mi jasno gde su videle da se tako ponasa. Jos napadaju Marijanu a ona za njih izmislila kulturu i jedino sto mogu biti to je da joj zavide. Kaca se bas slaze sa mutavim Borisom jedno su za drugo.

  • golub-kliconoša Vreme: 05.12.2013 17:18h

    Sav onaj običan, normalan svet koji se zgražavao nad primitivizmom i prostaklukom koga je bilo u izobilju na prethodnim farmama, Golubovićeva je prosto dotukla nezamislivom raskoši ispoljenih osobina - lenjost, samoživost, neurednost, neobrazovanost, nepoznavanje osnovnih životnih veština vezanih za kuću i preživljavanje, lažljivost, nesposobnost da kontroliše sopstveni govorni aparat usled čega ima akutni "alergo-laringitis"!... Kaća, Jelena J. i Sara su najbolje devojke na svim farmama, uz sve ispoljene različitosti i mane, što je sasvim prirodno! Vredne, odgovorne, sposobne da funkcionišu u specifičnim okolnostima i u zajednici, dinamične... najprijatnije iznenađenje na ovoj Farmi!

  • nedjo Vreme: 05.12.2013 19:22h

    olosijada na izvolte

  • haris Vreme: 07.12.2013 09:15h

    ćuti spavam :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP