Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ŽURKA NA FARMI

Katarina i Boris celo veće ramenjivali nežnosti! (FOTO)

Autor: Pulsonline | 28.09.2013 - 09:00:00h | Komentara: 0

Na imanju u Lisoviću sinoć je ponovo bila žurka, a vesela atmosfera i po koja čašica, učinili su da se Katarina Grujić i Boris Stamenković zbliže više nego ikad pre...

Poljupci u nizu: Kaća i Boris

Poljupci u nizu: Kaća i Boris

Nadica Ademov, Dragi Domić, Milan Stanković, Milica Todorović, Stefan Petrušić i „Fantastik bend“ bili su specijalni gosti noćas na žurki na farmi. Neki od njih su iskoristili priliku i udarni termin da ispromovišu svoju novu pesmu, a drugima je bilo važno i da razvesele farmere.

Najveselili delovi su bili kada su pevali Nadica i Dragi, koji su otpevali i svoju duetsku pesmu „Crno i belo“, a naravno ređali su hitove i svojih koleginica i kolega i ponovo dokazali da su izvrsni interpretatori narodne muzike.

Farma žurka

Farma žurka

Milan Stanković je otpevao pesmu sa kojom se predstavio na „Radijskom festivalu“ „Od mene se odvikavaj“ i otpevao je još dve pesme od drugih kolega. Moglo se primetiti da je uglavnom izbegavao druženje sa farmerima i delovalo je kao da nestrpljivo čeka da ode.

Interesantno je da je na žurki bila Milica Todorović. Ista ona koja se u prošloj sezoni razočarala kada je bila i kada je zabeleženo da je psovala na imanju i da je govorila da se više nikada neće pojaviti u ovom rijalitiju petkom.

Farma žurka

Farma žurka


„Fantastik bend“ je prema reakcijama farmera bio više nego odličan, a najveseliji su bili Jelena Jovanović, Sara Trajanović, Jelena Golubović, Ivan Marinković, Simonida Ačević i Romana Panić, dok su Katarina Grujić i Boris Stamenković gotovo celo veče razmenjivali nežnosti.
Svi su bili oduševljeni kada su se mikrofona latili Slobodan Đurković i Andrija Aki Marković koji su zaređali popularne narodnjačke hitove.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP