Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

STRAŠNO!

Katarina o Marijani: Tu otimačicu tuđih muškaraca će napolju linčovati!

Autor: Svet plus | 24.11.2013 - 16:00:00h | Komentara: 2

Katarina Grujić, otkad je "prokljuvila" da Marijana hoće da je rastavi od Borisa, svaku priliku koristi ne bi li sa drugim farmerima pričala o manekenki, koju je nazvala "otimačicom tuđih muškaraca".

Katarina Grujić

Ovog puta, Katarina je pričala sa Jelenom Jovanović, i njih dve zajedno su konstatovale da je Marijanino ponašanje sramotno. Kaća je sa zaprepašćenjem koleginici poverila kako je Marijana pitala Zoricu "šta da promeni u ponašanju". To je Kaća prokomentarisala rečima da je sramota kako Leontijevićeva misli samo na to kako da što duže ostane u rijalitiju, pa savete traži i od drugih farmera.
Potom je Grujićeva zaključila da takve žene kao što je Marijana nijedna druga žena ne voli, jer je ona klasična otimačica tuđih muškaraca. "Ne znam šta ona misli, koga hoće da zavodi, kad su svi muškarci ovde zauzeti! Ili imaju devojke na Farmi, ili kod kuće! Ako me iznervira dovoljno, iznapušavaću je na sastanku, pa da vidim kako će da se brani", govorila je Katarina i zaključila da bi Marijanu nakon toga sve žene napolju linčovale.
Poslednji komentari
  • duda Vreme: 24.11.2013 16:42h

    Katarina draga, Marijana je mladja od tebe, al to i nije bitno, lepsa jeste i te kako, ti moras da naučis da hodas, mlada devojka a gega se kao patka ruzno do zla boga, to prosto odbija, a najvaznije je ono da ako ON hoće da vara, nema te sile koja će ga zaustaviti, uradiće kad tad, to ti kazem sa velikim iskustvom u braku i znaj da te to čeka, nego preduhitri ti njega (ili njih) pa se nedaj. Kad sam shvatila da sam mogla i ja da ga varam (jesam, al malo) prosao voz, jednom si mlada, jedan je zivot, iskoristi ga sestro al pametno...

  • anna Vreme: 25.11.2013 00:55h

    STO SI ONDA TI ,AKO SI USLA KAO ZAUZETA DEVOJKA, A ONDA SE SMUVALA S BORISOM. KAKO DA TI O NEKOM SUDIS?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP