Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

TUŽNA PRIČA

Ko je bio otac Stanije Dobrojević? (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 03.07.2013 - 12:40:00h | Komentara: 9

Otac Stanije Dobrojević završio je gimnaziju u Podravskoj Slatini 1974 god. zatim je prešao u Osijek da studira ekonomski fakultet.

Stanija i mama Slavica

Stanija i mama Slavica

- Kao momak živeo je Podravskoj Slatini, kada smo se preselili u Podgoricu. Sa Draganom sam se zadnji put vidio krajem 80-tih godina kada je službeno dolazio u Podgoricu ( tada je bio direktor Uzora). – priča stari školski drugar Dragana Dobrojevića.

Jedino što nam je ostalo jeste ova maturska slika. – završio je prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Stanija Dobrojević

Stara maturska slika

Stanija Dobrojević

Stanijin tata Dragan

Stanija Dobrojević, otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života, i u potresnoj ispovesti starleta govori o ocu koji je ubijen tokom rata u Hrvatskoj, kada je imala 10 godina, kao i da ona i dalje ne zna gde joj je otac sahranjen i pod kojim okolnostima je ubijen.
- Tata Dragan bio je uspešan ekonomista i politički aktivan poslednje četiri godine života. Bio je kućni prijatelj Slobodana Miloševića, poznavao je i Željka Ražnatovića Arkana. Kad je život u Hrvatskoj postao nemoguć, mama, brat i ja smo napustili kuću u Okučanima na koju su kasnije bacili bombe i sravnili je sa zemljom. Tata je ostao tamo… Naredne dve godine nismo znali ništa o tati, da li je živ ili mrtav. Kad su nam javili da je ubijen, srušio nam se ceo svet. Mama je imala tek tridesetak godina, brat šest, a ja deset. Rekli su nam da je sahranjen u jednoj masovnoj grobnici u Hrvatskoj… Ni dan-danas ne znamo gde je sahranjen niti detalje njegovog ubistva – izjavila je Stanija.
Poslednji komentari
  • Mima Vreme: 03.07.2013 14:44h

    Niko bitan, kao i moj, kao da je bitna fakultetska diploma, šta menja stvar što joj je otac bio prijatelj ovih nesrećnika, to može značiti samo da im je bio ravan.

  • ina Vreme: 04.07.2013 00:33h

    Mrtve ljude treba ostaviti na miru.

  • slobodan Vreme: 04.07.2013 01:29h

    Mimi.Vaš komentar govori o vama.Fakultetska diploma govori o mnogo čemu pozitivnog.Vi je verovatno nemate,kao što ste zaslepljeni petooktobarskom revolucijom koja nas je dovela do prosidbe.Vama očigledno još niko nije javio kao ni Jeleni Karleuši da Demokratska stranka i njeni sateliti nisu više na vlasti,zasluženo.Moram priznati da još ne snose posledice za svoja ne dela.A Stanija će uvek biti ponosna na svog oca sa razlogom.Smeta vam što je svuda na naslovnim stranama.Šta bi vi dali da ste na njenom mestu.Malo morgen!

  • rada Vreme: 04.07.2013 08:53h

    dokle pominjati ljude koji su poginuli u ratu na svojoj teritoriji dali ce neko da pomene srbe iz srbije koji su poginuli na njihovoj teritoriji braneci ih a sada je doslo vreme da svi oni srbi koji su dosli iz bivsih republika imaju vece pravo od nas srba iz srbije.potom slobodno se moze reci da retko ko od izbeglica ima lepo misljenje o srbima iz svih krajeva iz srbije.

  • maki Vreme: 04.07.2013 09:42h

    STANIJA JE IZLOZENA TORTURI STRASNO A NEKI OLOSI SE UZDIZU !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP