Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

TAKTIKE, IGRICE

Ko je folirant, a ko ne?

Autor: Puls | 18.04.2013 - 22:29:00h | Komentara: 3

Na "Farmi" se proteklih nekoliko dana može videti kako pojedini farmeri na imanju u Lisoviću lobiraju za svoju stranu.

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović | Foto: RAS

Najaktivniji su Zorica Marković i Ljuba Pantović-Subotić. Naime, nakon sukoba njih dve i odluke folk pevačice da za slugu izabere upravo Ljubu i repera Ša, dojučerašnje snažno savezništvo je puklo.
I jedna i druga idu od farmera do farmera i nagovaraju ih da budu na njihovoj strani. Najdalje je otišla Ljuba koja je čak počela da se šlihta Staniji Dobrojević. Istoj onoj koju je do juče najstrašnije vređala i ogovarala je upravo sa Zoricom.
Međutim, Stanija je maksimalno rezervisana i ne prihvata tako lako da Ljuba sada u njoj vidi velikog prijatelja, a da je do juče nju terorisala dok je bodibilderka bila gazdarica.
Kako će se sve završtiti i ko će dobiti ovu bitku, saznaćemo uskoro, ali se nadamo da neće biti potrebe da se pojavi neka Ketrin Ešton u vidu posrednika u mirovnim pregovorima.
Poslednji komentari
  • vesna Vreme: 19.04.2013 02:44h

    Ljuba je jako vulgarna psuje ko ulicarka i najveca tracara na farmi neka se malo spusti na zemlju sta izigrava toliku pametnicu .

  • Dj Vreme: 19.04.2013 10:35h

    Uhhh zoka je puna razocarenja. Za nju je bolje biti neprijatelj nego prijatelh, kao sto se i vidi oba zastiti neprijatelje a izdaje svoje takozvane najblize tu na farmi. Zoka ima motiv: Drzi prijatelje blizu tebe, a neprijatelje jos blize. I sto je najzalosnije, ona sebe smatea kako je ons razocarana na ljubu, Strasno i jezivo.

  • NEKO Vreme: 19.04.2013 14:14h

    KAKO SE LJUBA I SHA SLIHTAJU FARMERIMA ZBOG STAPICA IPAK PREDNJACI SHA, SEDI CAK I SA DULETOM, RADOJKU ZOVE RAJKA, LJUBA JE NAPROSTO ZGOTIVILA STANIJU... BRUKA SVE ZBOG PARA... NIGDE PAMETI JOS MANJE DOSTOJANSTVA... SVE U SVEMU SODOMA I GOMORA... STANIJA CE IH SVE ZEZNUTI I UZETI IM PARE... ZORICI VIRI ZGLOBA IZ OCIJU, KO ZMIJA PALACA I TRAZI ZRTVU DA SPUSTI SVOJ OTROV... ONA JE JEZIVA...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP