Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PEVAČ OPTUŽIO REDITELJKU

Lepi Mića: Jelena je sama rekla da se je*e sa Turčinom!

Autor: A. Radojević | 22.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 11

Da ne pati što je diskvalifikovan iz rijalitija „Farma“, Lepi Mića je pokazao istog dana kada je izašao na kapiju imanja u Lisoviću, jer se odmah našao sa Mikijem Đuričićem na jednom splavu, gde su slavili do ranih jutarnjih sati.


- Ja nisam nikoga uvredio ovim putem. Pa meni je Jelena sama rekla da se je*e sa Turčinom. Da je rekla Španac i ja bih rekao Španac i ne vidim kako sam nekoga uvredio. Ako jesam, ja se ovom prilikom izvinjavam. Pa moj venčani kum je musliman. Dok je trajao rat, svako je branio svoju zemlju, a kad posle rata dođe primirje, dođe i pomirenje - izjavio je Lepi Mića na konferenciji koja je održana juče u „Medija centru“ i dodao:


- Pa meni je sama Jelena rekla kako Čupo ima mali polni organ, dok taj njen Turčin ima veliki i da jedva čeka da izađe da se vidi sa njim. Ja za Čupu nisam rekao da je Turčin. A taj isti Čupo mi je pričao kako je Jelenina ona stvar velika i da ništa nije mogao da uradi, ali to su njihove stvari - ispičao je Lepi Mića.

Mića slavio sa Mikijem!

Stari jarani:  Miki i Mića

Stari jarani: Miki i Mića | Foto: Goran Srdanov

Iako je u prvom momentu delovao kao da je razočaran, Mića je ipak odlučio da pamti samo lepe trenutke, a sve ružne ostavi iza sebe, te je tim povodom i organizovao slavlje.


Lepi Mića i Miki su nazdravljali što je pevač napustio rijaliti šou, a sudeći po Mićinom osmehu on se odlično oseća u spoljnom svetu.

- Video sam se sa Mikijem i on mi je rekao da je bolje što sam izašao - izjavio je Lepi Mića, a sa Mikijem i svojim prijateljima je slavio do ranih jutarnjih sati. Pošto je imao nameru da mu se svi prijatelji dobro provedu, Lepi Mića je sam nosio gajbe piva i time pokazao da želi da se svako oseća prijatno.

Lično  dopremio karton  piva

Lično dopremio karton piva | Foto: Goran Srdanov

Iako je iz takmičenja diskvalifikovan zbog govora mržnje, Lepi Mića tvrdi da on nikoga ne mrzi, ali kada je prošao kapiju imanja zaboravio je na sve što se dešava. Pored Mikija, sa Mićom je na splavu „Akapulko“ slavio i njegov prijatelj Nebojša Bojović, a Mića je prokomentarisao i to što neće dobiti honorar.

- Nema veze, ja bogu hvala imam svoje prijatelje koji će mi pomoći, ukoliko mi nešto zatreba. Kako sam prošao kapiju, tako sam sve ostavio iza sebe i nikome ništa ne zameram. Ovo je bila jedna igra i svi tako treba da gledamo. Nisam imao nameru da ikoga vređam i smatram da to nisam uradio. Ne zameram Televiziji „Pink“ ništa i naravno da ih neću tužiti - izjavio je Lepi Mića.
Poslednji komentari
  • miki Vreme: 22.11.2013 08:19h

    JJJOOOJJJ ala su se našli pa zna se tko će sa kim kultura sa kulturom ide to

  • ja Vreme: 22.11.2013 08:41h

    Samo opušteno, nisi ti rekao nešto što mi nismo do sada čuli.Svakog čuda tri dana dosta...

  • Lina Vreme: 22.11.2013 08:52h

    Naravfnoi, da je ovaj bednik jak samo na jeziku i da se sada " pere" ne mrzi nikog , pa kako je onda izbegavai Serufa Konjevica, Dadu Polumentu, Saku Polumentu na zurkama, jer sa njima svima u ljubavi ili je sa svima u svadji , jer nisu Srbi ? Koga folira ova specena ljudska nistarija, vredjao je sta je i koga stigao, tamo je njegovo pravo lice, a ovo je realnost i sada ga strah

  • rada Vreme: 22.11.2013 10:28h

    Zlo od coveka.

  • Nadja Vreme: 22.11.2013 10:30h

    Aman sto mu dajete toliki prostor,nije on tek tako bio zabranjen 2o g.Neka isprica pricu kako sam postao IDIOT.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP