Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOĆAS NA FARMI

Lepi Mića Jeleni: Tebi je samo ku**c na pameti!

Autor: Puls | 13.10.2013 - 10:30:00h | Komentara: 3

Noćas farmeri nisu dobijali pisma sa noćnim zadacima, ali to ne znači da je na imanju u Lisoviću bilo nešto manje uzbudljivo nego prethodnih večeri.

Jelena Golubović

Jedino su nešto oko ponoći dobili pismo sa zahtevom da Ekrem Jevrić prokomentariše svakog farmera pojedinačno i obratno, da farmeri iznesu svoje mišljenje o Ekremu koji se u četvrtak pridružio farmerima.

U toku ovog sastanka Šeki Turković, Jelena Jovanović i Ivan Marinković su tražili od Zorice Marković da bude kraća u komentarima, zbog čega se ona naljutila i prekinula svog govor. Kasnije je ispričala Jeleni Golubović i Čupi Kalaču da su je iznervivrali zbog ovakvog gesta pomenuta tri farmera. Povela se priča o prekidanju i Čupo je rekao Jeleni da ne prekida ostale farmere dok pričaju jer je to ružno, pa čak ni Divni Kareluši jer ni ona nju ne prekida. Na to je reagovala Zorica koja je rekla da Jelena treba da prekida Divnu jer je Divna zlo.

Markovićeva je još rekla da Divna manipuliše sa mlađim farmerima i da je sve ovo njena predstava i to što je otišla u arenu i što je završila u izolaciji. Interesantno je da se Zorica uvek povuče kada nastane neka frka u vezi sa Jelenom, a očigledno je sa strane nagovara da napada Divnu.

Kasnije se Jelena „preselila“ u kuću i tamo je nastavila priču sa ostalim farmerima, a tema je bilo to da li je ona imala uveče seks sa Čupom. Ona je tvrdila da ga nije imala jer su je prekidali Simonida, Vanilla i zvono. Ekrem je tvrdio da je seksa bilo i da je on sve video.

Inače, dok je Golubovićeva ovo pričala mešala je Vajsa i Vanillu, a prisusttni farmeri su se čudili što ona brka imena Vanille i Vajsa iako je prošlo 40 dana od kada su na imanju, dok je Ekrem popamtio imena za svega dva dana.

–Tebi je samo kur** na pameti! – dobacio je Lepi Mića Jeleni.

Potom ju je Ekrem ponovo pipao za grudi i objašnjavao joj kako da ih podigne, a u jednom trenutku su je čak naveli da se popne na stolicu i da pokazuje svoj seksi donji veš.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 13.10.2013 12:09h

    ova je definitivno skroz opichena,al takvi treebaju za riality

  • Lea Vreme: 13.10.2013 17:13h

    Ovom vulgarnom anonimusu samozvanom Lepom Mici je ta stvar non stop u ustima.. On je tako tezak tupson da nije normalno.. Mada je ova farma pravi "Brod ludaka"

  • Vesooo Vreme: 13.10.2013 17:28h

    Prosto da te sramota što si žensko , kad ovo vidiš !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP