Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ZAMALO KRVOPROLIĆE

Lepi Mića krenuo daskom na Jelenu!

Autor: S. Arsić | 19.11.2013 - 20:15:00h | Komentara: 5

Tek što je Svetlana, mama Jelene Golubović, preko „Alo!“ poručila da njeno dete treba da se odbrani tako što će Ivana Marinkovića i Lepog Miću udariti, desilo se suprotno, tačnije, pevač je daskom nasrnuo na rediteljku i glumicu.

Golubovićeva je nakon što je farmerima omogućeno da čuju himnu koju su sami napravili ostala duže uz TV kako bi više puta pregledala spot zbog, kako je navela, stručnih razloga, da bi videla kako izgledaju zabeleženi kadrovi. Tokom analize iskoristila je priliku da izvređa Lepog Miću i Suzanu.

Nasrnuo  na ženu:  Lepi Mića

Nasrnuo na ženu: Lepi Mića 

- Ružnog Miće nigde nema, a Suzana Perović se šlihta uz Romanu - rekla je Jelena, što je isprovociralo folkera, koji je počeo da glumicu časti uvredama.
- Kako je Suzana lepa, za razliku od ove nakaze i metle. Kako je tebe bog kaznio! Pogledaj na šta ličiš! Napušiš se ku*ca, nakazo, pogledaj se na šta ličiš! Pas ti je*o mater! - vikao je pevač u spavaćoj sobi, dok je rediteljka ležala u svom krevetu i pričala uporedo s njim, zbog čega je Mića pljunuo u lice, a kako je nastavila da ga provocira, pevač je uzeo dasku sa kreveta i krenuo ka njoj, ali ga je Ivan Marinković zaustavio.
Podsećanja radi, Svetlana Golubović je izjavila da se boji za život svoje ćerke i da joj nije jasno ko voli Lepog Miću.
- Ne znam ko Miću voli, a Jelena ima širok krug prijatelja iz raznih profesija u čitavom gradu. Ona je veoma voljena, a Mići bi bilo bolje da se zapita da li njega neko voli - rekla je zabrinuta mama Svetlana.
 

Pevač vršio nuždu uz ogradu!

Lepi Mića, farmer koji je od svojih cimera proglašen za najvulagarnijeg učesnika, vršio je po danu malu nuždu uz ogradu. Naime, Zorica Marković ispričala je da joj je muka od toga da joj pevač prosipa priču kako vodi računa o higijeni i vređa Jelenu Golubović zbog nemarnosti, a on prvi ne pere ruke posle boravka u toaletu.

Svakodnevna rutina: Lepi Mića uz tarabu

Svakodnevna rutina: Lepi Mića uz tarabu

 - Ma dosta mi je više da mi neko prosipa priče o higijeni i čistoći, čovek koji piša uz ogradu. Strašno! Videla sam ga da piša, bre, i uđe u kuću i sedne. Ne opere ruke! - vikala je folkerka u Mićinom odsustvu, a zatim je ponovila sve to pred njim, zbog čega je pevač opet izašao i vršio nuždu uz kapiju, a zatim ušao u kuću i oprao ruke kako bi Markovićevoj dokazao da je tačno sve što priča, osim da ne pere ruke.

Poslednji komentari
  • Neko Vreme: 19.11.2013 21:03h

    Molim Vas da ovog nskaradnog stvora ne zovete vise "Lepi". On je najmanje lep. On je bruka i za Srpstvo i za sve. A najmanje je Lep... Hvala unapred...

  • nedjo Vreme: 20.11.2013 03:44h

    kad mu fali daska...

  • ja Vreme: 20.11.2013 08:07h

    Lepi Mića urinira uz ogradu, JG između dva WC-a, Zorica u kupatilu u šerpicu, Marijana pere zube u kuhinji...sve je to isto samo drugo pakovanje.

  • vuk Vreme: 20.11.2013 08:32h

    sram ga bilo!

  • miki Vreme: 20.11.2013 11:55h

    sramota za zadrugu i pink sto pusta takvog bolesnog i psihopatu na farmi kao sto je mica jeli znate da svako juto mica pre farme ide u market gde pojede kiflu i jogurt i onda izidje van ne kupi nista pozdrav.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP