Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ČASTILI SE KOMPLIMENTIMA

Lepi Mića Putin, Zorica Marković kaca kupusa

Autor: Svet plus | 24.10.2013 - 22:30:00h | Komentara: 3

Farmerima malo treba da upadnu u rasprave, a posebno kratak fitilj ima Lepi Mića. Ovog puta, sporečkao se sa Zoricom Marković.

Lepi Mića

Tokom Igre istine folk pevačica Zorica Marković i njen kolega Lepi Mića su se sporečkali, a onda su razvezali jezike, te počeli da se časte uvredama.
"Gotov si", besnela je Zorica na Miću. Njemu naravno nije dugo trebalo da pusti svom jeziku na volju, te je folkerki uputio gomilu ne baš dobronamernih komentara.
"Mišu mali, kraj si! Pogledaj se na šta ličiš, kaco kupusa! Skini se, pa da vidimo kakvo telo imaš! Ja sam za tebe kralj", razjario se Lepi Mića. Potom je pevač ponosito izjavio da ga ostali farmeri zovu predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, jer navodno neodoljivo podseća na njega, kako kaže sam Mića.
"Svako jutro kad se skinem, kada pokažem svoje nago telo, zovu me Putin! A tebe zovu bačva", zadao je poslednji udarac Lepi Mića, očigledno isuviše brutalan, jer je Zorica Marković posle ovog "komplimenta" ućutala.
Poslednji komentari
  • MONPELLIER Vreme: 25.10.2013 05:18h

    Ko je ovaj Mića, ko je čuo za njega. Seljačina iz nekog sela kod Sarajeva i ovde došao da pokaže koliki je seljak i ološ! DJubre gde nema vage da ga izmeri, koje sve psovke izgovara. Zorica pak misli da spletkama može da se ostane što duže!

  • Helena Vreme: 25.10.2013 11:39h

    Veci olos nisam videla na farmi od njih dvoje. Zorica spletkari, ogovara, podmece.... Mica psuje kao kocijas - prosto covek ne ume da prica samo zna da psuje. Uzas. Imam osecaj da im je farma najveci uspeh u zivotu pa da pokazu sta najbolje rade - pokazali su da znaju da se psuju, spletkare, ogovaraju...a najmanje znaju da rade i da pevaju.

  • duska Vreme: 25.10.2013 13:06h

    Mića i Vajs su mnogo iskreniji od drugih farmera sto na umu to na drumu, od Zorice treba bezati i ovde i u stvarnom zivotu, Simonida je naporna bas zbog svojih mana, a uhvatila bi Ivana samo tako, Suzana je slična zorici, Sara je po glasu i kako kresti gora od J. Golubović, Jelena J. nit smrti nit mirise, Edin je razveden, pa daj sta das, Marko je ok. dečko, Divna nikog ne dira ako nju prvi ne čačnes, Katarina gače ko guska, onaj njen je s njom samo dok ne izadje kroz kapiju, a onaj "bivsi Jelenin" kukumače ko baba, sta je bilo bilo je, idemo dalje...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP