Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OTKRILA DETALJE

Ljuba: Moja ćerka nije delikvent, Aleksandar je sraman čovek!

Autor: A. O. | 15.07.2013 - 13:44:00h | Komentara: 6

Ljuba Pantović je, iako je bila u izolaciji tokom "Farme 4" zaintrigirala javnost svojim životom koji je tekao van rijalitija jer je njena ćerka Aleksandra (16) navodno zatrudnela sa njenim dečkom Aleksandrom Čabarkapom.

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović

Kako bi konačno razrešila skandal Ljuba je održala konferenciju za novinare na kojoj je otkrila neke detalje, ali i odbila da priča o ćerkinoj trudnoći.

- Laž je i kleveta da sam ostavila decu nezbrinutu i na ulici. Moja starija ćerka nije delikvent već učenica srednje škole. Kao "glavni junaci" i "izvori informacija" u tekstovima poslužili su Srboljub Subotić, brat mog bivšeg supruga, stric koji je, kako sam kaže, hteo da "zaštiti" svoju bratanicu prisluškivajući je. Drugi "sraman junak" je Aleksandar Čabarkapa. Njegove izjave u štampi, koje su mahom nesuvisle i nedostojne građanske javnosti, što znači i publikovanja, takođe će imati sudski epilog - rekla je Ljuba i dodala da je "potencijalna trudnoća njene ćerke isključivo njena privatna stvar i stvar porodice", a bivša učesnica rijalitija nije dozvolila novinarima da postavljaju dalja pitanja.
Poslednji komentari
  • BV Vreme: 15.07.2013 14:04h

    Iskreno ona je meni bljak, a secam se one price na farmi kada je pricala kako ona ne treba da brine za cerke jer je izgradila nekoliko prstena zastite, provere, kao onaj sto ih cuva pa njega neko kontrolise pa i ovog sto kontrolise ovog prvog kontrolise neko treci, joj to je bio sou kad sam slusao kao naucna fantastika, a evo sad svi citamo sta se desilo, izgleda su sva tri prstena zastite zakazala, hahahahahaha, vise je tuzno nego smesno al ajde,

  • Vitez Vreme: 15.07.2013 14:30h

    Niko se ne rodi kao delikvent, ali neodgovorni roditelji to od njih naprave.

  • Anja Vreme: 15.07.2013 15:00h

    Nedao bog ovako nesto docekati a to znamo svi mi koji imamo decu jer dzabe bogastvo ako nismo uspeli da decu izvedemo na pravi put.Netreba zenu toliko urnisati i u decu dirati jer niko od nas nezna sta moze u zivotu docekati.Mozda Ljuba ima dugacak jezik i tura nos tamo gde mu nije mesto,daje komentare sto bi se definisalo cega se pametan stidi budala se ponosi i to na farmi vise puta je kazala ali bi joj ipak bolje bilo da cuti i povuce se da resava svoje probleme.Farma je zavrsena i ona treba da ostavi na miru sve ucesnike i bespotrebna pricanja.

  • njanja Vreme: 15.07.2013 19:58h

    Meni je ova Ljuba napucano zlo od zene od prvog momenta kda sam je upratila. Nijednog momenta nije izasla iz lika ''ja sam najjaca, najbolja, najpametnija, najvrednija, najsposobnija, najvise u pravu...'', a od takvih nista kvalitetno i ne mozes ocekivati.

  • miki Vreme: 16.07.2013 09:28h

    Svi ce ja na kraju napustiti jer pored nje niko ne moze da egzistira zbog njenog "naj".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP